Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Bouw met Azure een toekomstbestendig platform voor digitaal lesgeven

3 voordelen van onderwijs uit de cloud

Door de plotse strenge coronamaatregelen ziet een dag voor de klas er vandaag heel anders uit dan voorheen. Digitaal lesgeven en digitaal leren was bij veel onderwijsinstellingen al een nice to have, maar inmiddels is het voor iedere onderwijsinstelling een must have.

De cloud is een vereiste voor modern digitaal onderwijs

Bij veel onderwijsinstellingen zit de verouderde infrastructuur behoorlijk in de weg bij het inrichten van digitaal lesgeven en het is vaak behelpen met allerlei verschillende gratis clouddiensten, Zoom-meetings en WhatsApp-groepen. Wanneer de coronastorm is gaan liggen, is het een goed idee om jouw hele IT-infrastructuur tegen het licht te houden. Want zonder een schaalbaar en veilig IT-platform, kan je niet profiteren van de allernieuwste technologieën zoals kunstmatige intelligentie.

Wat maakt Azure geschikt voor leerkrachten en studenten?

Het cloudplatform van Microsoft leent zich hier uitstekend voor, niet voor niets geeft onderzoeksbureau Gartner al jaren aan dat Microsoft Azure de pionier is.  Het laat docenten, onderwijsondersteunend personeel en studenten optimaal én veilig samenwerken.

Mogelijkheden op het gebied van digitaal lesgeven

In deze whitepaper ontdek 3 belangrijke voordelen van een migratie naar de cloud. Wij laten je alvast kennismaken met één van deze voordelen; de details en de andere voordelen van een migratie naar Azure lees je rustig na in de whitepaper die je hier gratis kan downloaden.

Voordelen Azure: verlaag de kosten

Microsoft Azure is modulair, je neemt alleen af wat jij nodig hebt. Dat geldt voor rekenkracht, geheugen, software en hardware. Hiermee kan je behoorlijk wat euro’s besparen, want je hoeft niet te betalen voor overcapaciteit. Zo wist het Marnixcollege in Utrecht duizenden euro’s te besparen door over te stappen naar Azure.

Ben je benieuwd naar de andere voordelen van Microsoft Azure voor jouw onderwijsinstelling? Download dan snel deze praktische whitepaper en start met het bouwen van jouw toekomstbestendige en veilige IT-platform.

 

Download de whitepaper

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wortell

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Lees verder

 

Bezoek de website