Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Bluemix wat is het en wat kan je er mee?

Applicaties uit de muur: snackable software met Bluemix

Zowel grote bedrijven die wendbaar moeten zijn en blijven, als zelfstarters die in korte tijd grote investeringen willen uittesten voordat de concurrentie er mee vandoor gaat merken het, softwareontwikkeling gaat en moet steeds sneller. Grote IT bedrijven merken deze trend ook en spelen hier op in. IBM heeft Bluemix ontworpen, maar wat is het en wat kan je ermee?

IBM Bluemix is een cloudplatform waarmee organisaties snel en eenvoudig cloudapplicaties of services mee kunnen ontwikkelen, beheren en draaien. Deze cloudapplicaties kunnen aangeboden worden aan klanten, medewerkers of partners. Bluemix is een service waarbij een organisatie betaalt naar gebruik en die flexibel mee groeit met de behoefte van het bedrijf.

Enkele voordelen van Bluemix zijn:

  • Geen IT-zorgen: Een schaalbaar en veilig platform voor verschillende data en applicaties
  • Snel ontwikkelen: Toepassingen ontwikkelen met bestaande services
  • Kant-en-klare services: geavanceerde services zoals: IoT en big data
  • Snelle time-to-market: Snel inspelen op marktontwikkelingen
  • Betalen naar gebruik: geen investering nodig

Voor wie is Bluemix interessant?
Sinds de innovaties in softwareontwikkeling is het erg bepalend voor het succes van elke organisatie. Dit maakt Bluemix belangrijk voor elke organisatie van een startende organisatie tot grote organisaties. Lees in de volledige whitepaper per organisatiegrootte wat Bluemix kan bijdragen.

Download de whitepaper over Bluemix
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Bluemix? Lees in de whitepaper meer over de voordelen en enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden met Bluemix. Denk hierbij aan Internet of Things (IoT), slimme analytics, big data en customer engagement.

 

Download de whitepaper
Download