Private channels in Teams

22 January 2020, 11.00afbeelding Private channels in Teams

Eindelijk zijn ze er! Privé kanalen in Microsoft Teams. Dit betekent dat je binnen een team nu de mogelijkheid hebt om op kanaal niveau mensen wel of geen toegang te geven. Het grote voordeel? Je hoeft niet meer voor elke samenwerkgroep een apart team aan te maken. Maak bijvoorbeeld binnen een team van een afdeling een apart kanaal waar teamleiders onderling communiceren. Je hebt zo minder Teams nodig, wat zorgt voor meer overzicht.

Lees verder

Kennisportal nieuws - Alles AI wat de klok slaat

15 January 2020, 09.00afbeelding Kennisportal nieuws - Alles AI wat de klok slaat

Warner Bros gooit technologie in de strijd tegen floppende films. Door in zee te gaan met een start-up gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie hoop de filmstudio vanaf nu alleen maar kaskrakers af te leveren. Samsung liet de wereld dan weer kennismaken met hun mysterieuze NEONS...

Lees verder

Samenwerken? Zo organiseer je dat!

14 January 2020, 16.15afbeelding Samenwerken? Zo organiseer je dat!

Als Office 365-consultant kom ik bij veel organisaties over de vloer. Ongeacht het type bedrijf zie ik steeds vergelijkbare processen terugkomen. Welke processen zijn dit? Hoe verlopen deze processen bij veel bedrijven en hoe kan het ook anders? Je leest er meer over in deze blog.

Lees verder