Rules of Engagement voor Microsoft Teams

1 April 2020, 10.00afbeelding Rules of Engagement voor Microsoft Teams

Een balans vinden in het gebruik van Microsoft Teams. Hoe doe je dat? Wij hebben gemerkt dat het definiëren van een set van ‘best practices’, of 'rules of engagement’, waar iedereen het over eens is heel goed werkt. Wat verwachten we van elkaar? Hoe kunnen we onze ervaring in Teams verbeteren? En hoe kunnen we het gebruik van Teams meer structureren in ons dagelijkse werkpatroon?

Lees verder

Een vliegende start met Microsoft Teams

25 March 2020, 09.33afbeelding Een vliegende start met Microsoft Teams

Werken in de cloud, hoe fijn is dat? Iedereen kan overal vandaan, veilig en gemakkelijk op alle apparaten werken. Maar misschien wil je nog meer halen uit het werken in de cloud door écht te gaan samenwerken met Microsoft Teams. Waar je je ook bevindt, je collega’s zijn altijd dichtbij. Een lang traject? Nergens voor nodig!

Lees verder

Thuiswerken voor beginners: 5 tips

18 March 2020, 09.12afbeelding Thuiswerken voor beginners: 5 tips

Het kabinet roept ons op tot zoveel mogelijk thuiswerken om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Een hele aanpassing, zeker voor wie thuiswerken helemaal niet gewend is. We zetten in deze blog 5 tips op een rij die jou helpen met leuk en efficiënt thuiswerken.

Lees verder

Microsoft Teams tijdens het coronavirus: een overzicht van de mogelijkheden

17 March 2020, 14.25afbeelding Microsoft Teams tijdens het coronavirus: een overzicht van de mogelijkheden

Om het coronavirus in te dammen nemen veel organisaties, net als InSpark, verschillende voorzorgsmaatregelen. Organisaties worden verzocht om hun medewerkers zoveel mogelijk thuis te laten werken. Dit roept verschillende vragen op bij organisaties en medewerkers. Hoe werk je optimaal samen vanuit huis met je collega’s? Hoe zorg je ervoor dat de productiviteit binnen jouw organisatie niet verloren gaat?

Lees verder

Thuiswerken is eenvoudig.

13 March 2020, 15.26afbeelding  Thuiswerken is eenvoudig.

Het nieuws over het coronavirus zorgt ervoor dat bij ons veel vragen worden gesteld over thuiswerken. Veel van onze klanten bereiden zich voor op een situatie waarbij het niet mogelijk is om op kantoor te werken en een deel van de collega’s vanuit huis dient te werken.

Lees verder