Sports Analytics met SAS

7 November 2018, 11.18afbeelding Sports Analytics met SAS

Wereldwijd wordt SAS bij vrijwel elke denkbare sport ingezet om trainings- en wedstrijdresultaten te analyseren. Zo worden bijvoorbeeld de Britse olympische roeiers, de Zweedse ijshockeyers en alle Canadese olympische sporters ondersteund in hun jacht op goud. Ook in Nederland worden er door SAS verschillende sporten geanalyseerd. Met de KNVB en ook SciSports vindt de nodige innovatie in voetbalanalyse plaats, en tijdens de laatste Olympische winterspelen hebben we schaatsdata geanalyseerd. Nu richten we ons op een andere wereldsport: darts!

Lees verder

In 3 stappen naar optimaal gebruik van nieuwe communicatietechnologie

7 November 2018, 10.38afbeelding In 3 stappen naar optimaal gebruik van nieuwe communicatietechnologie

Communicatie is in veel bedrijven essentieel, maar verloopt vaak verre van optimaal. Werk wordt flexibeler ingericht en mensen zitten niet altijd meer bij elkaar op een kantoor. Het bedrijfsleven zoekt daarom naar communicatiemiddelen die ervoor zorgen dat medewerkers toch bereikbaar blijven en kunnen samenwerken, onafhankelijk van tijd en plaats. Organisaties maken daarom steeds meer gebruik van Unified Communications (UC), soms Universal Communications genoemd. Denk aan communicatieoplossingen van Microsoft, Avaya en Cisco.

Lees verder

5 redenen waarom de standaard back-up van Office 365 onvoldoende is

5 November 2018, 14.48afbeelding 5 redenen waarom de standaard back-up van Office 365 onvoldoende is

Microsoft Office 365 voorziet perfect in de behoeften van veel organisaties. Toch wordt er geheel onterecht vaak vanuit gegaan dat Microsoft verantwoordelijk is voor de beveiliging van Office 365-data. Dat is een groot misverstand, want in werkelijkheid ligt die verantwoordelijkheid bij de organisatie en gebruiker. Microsoft biedt wel back-up- en herstelmogelijkheden, maar hierin zitten diverse valkuilen.

Lees verder

Organisaties benutten onvoldoende het digitale potentieel

1 November 2018, 08.15afbeelding Organisaties benutten onvoldoende het digitale potentieel

Het is een heel aantrekkelijke, maar tegelijkertijd gevaarlijke gedachte dat technologie zorgt voor een hogere productiviteit. De èchte waarde van technologie ligt in het anders (slimmer, efficiënter, meer klantgericht) kunnen inrichten van de business. Daarom helpt ETTU organisaties via het uitgekiende programma Digitaal Vitaal om mensen enthousiast te maken om met de aangereikte middelen aan de slag te gaan.

Lees verder

Wilt u zorgen dat uw bedrijf sneller innoveert?

30 October 2018, 15.17afbeelding Wilt u zorgen dat uw bedrijf sneller innoveert?

Wilt u zorgen dat uw bedrijf sneller innoveert? En wilt u weten hoe u dit kunt doen met behulp van de nieuwste IT-middelen? Nieuwe oplossingen en toepassingen worden niet altijd door uw eigen IT-afdeling geboden. Soms is de kennis simpelweg niet in huis of is er niet genoeg tijd om nieuwe toepassingen te implementeren. Wij leggen uit hoe u de Cloud in kan zetten om uw business te laten innoveren.

Lees verder