Moet ik overstappen van Skype for Business naar Teams?

19 February 2019, 13.57afbeelding Moet ik overstappen van Skype for Business naar Teams?

In mijn vorige blog vertelde ik dat Teams heel hard groeit en uitbreidt. Betekent dit dat jouw organisatie nu de overstap moet maken van Skype for Business naar Teams? Dat hangt af van je huidige situatie. In deze blog schets ik enkele scenario’s. Bekijk welk scenario op jou van toepassing is en bepaal wat jij nu het beste kunt doen!

Lees verder

De belangrijkste Office 365 updates van januari 2019

11 February 2019, 09.26afbeelding De belangrijkste Office 365 updates van januari 2019

Het nieuwe jaar is al ruimschoots van start gegaan en Microsoft blijft onvermoeid doorgaan met het uitvoeren van updates op de Office 365 omgeving. In deze samenvatting van de updates die in januari 2019 zijn aangekondigd of waarvan de uitrol al is gestart, benoemen we onder andere twee updates die conflicten zouden kunnen veroorzaken.

Lees verder

In 10 stappen naar ERP software

5 February 2019, 11.56afbeelding In 10 stappen naar ERP software

Waar moet je allemaal op letten bij het kiezen van de juiste ERP software? Welke vragen moet je stellen? Wat heb je intern en extern nodig? Deze blog zet 10 stappen op een rij die je kan doorlopen richting de keuze van een ERP pakket.

Lees verder

5 adviezen om de digitale werkplek van 2019 te faciliteren

1 February 2019, 15.38afbeelding 5 adviezen om de digitale werkplek van 2019 te faciliteren

De digitale werkplek ontwikkelt zich steeds verder en het belang ervan wordt groter voor medewerkers. Office 365 ontwikkelt zich continu door. Door de komst van Artificial Intelligence wordt de medewerker veel sneller ondersteund in repetitieve taken. Als IT-manager of digital workplace manager ben jij verantwoordelijk voor het faciliteren van de digitale werkplek.

Lees verder

10 redenen om van je boekhoudpakket over te stappen op Business Central Cloud

1 February 2019, 10.12afbeelding 10 redenen om van je boekhoudpakket over te stappen op Business Central Cloud

De meeste boekhoudpakketten op de markt zijn goedkoop, makkelijk te installeren en worden mede om die redenen gebruikt door honderden tot duizenden accountants. Echter, als bedrijven groeien, blijken de meeste pakketten niet meer voldoende te ondersteunen in bedrijfsprocessen. In dit artikel geven we je tien redenen waarom je Microsoft Dynamics 365 Business Central Cloud als boekhoudpakket zou moeten overwegen, als je jouw bedrijf wil laten groeien.

Lees verder