7 redenen om VDI af te bouwen

27 November 2019, 10.44afbeelding 7 redenen om VDI af te bouwen

De Virtuele Desktop Infrastructuur (VDI) biedt organisaties de mogelijkheid om medewerkers te laten inloggen op het bedrijfsnetwerk vanaf elke locatie, terwijl de IT-afdeling centraal de regie houdt. Toch zijn er verschillende redenen waarom VDI niet altijd ideaal is. Zo beperken lange ontwikkelcycli de mate en snelheid waarin innovaties worden doorgevoerd en brengt de benodigde servercapaciteit hoge kosten met zich mee. Dat zijn twee belangrijke redenen, maar er zijn er meer. In deze blog bespreken we de redenen, het alternatief en welke stappen gezet kunnen worden naar het betere alternatief.

Lees verder

5 handige veiligheidsfeatures die iedere mkb’er moet kennen (en introduceren)

25 November 2019, 10.04afbeelding 5 handige veiligheidsfeatures die iedere mkb’er moet kennen (en introduceren)

De dreiging van datalekken en cybercriminaliteit hangt mkb’ers als het zwaard van Damocles boven het hoofd. Ondanks deze dreiging en het groeiend bewustzijn ‘dat we echt iets met security moeten’ wordt er in het mkb te weinig aandacht besteed aan cybersecurity. Omdat nog niet iedereen de allernieuwste securityhulpmiddelen kent, zetten wij 5 handige veiligheidsfeatures voor jou op een rij.

Lees verder

6 redenen waarom het mkb massaal overstapt naar Microsoft Teams

25 November 2019, 10.04afbeelding 6 redenen waarom het mkb massaal overstapt naar Microsoft Teams

De mens grijpt elke nieuwe technologie aan om efficiënter te kunnen werken. Daarom gebruiken steeds meer mkb-bedrijven het alles-in-één-communicatieplatform Microsoft Teams. Maar wat levert dit eigenlijk op? Ontdek de 6 belangrijkste redenen voor een overstap naar dit slimme platform.

Lees verder

In 3 stappen richting een veiligere werkomgeving

21 November 2019, 15.04afbeelding In 3 stappen richting een veiligere werkomgeving

Een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd. Dat geldt helaas ook voor cybercriminelen, want ook zij worden steeds kundiger en handiger. Het is dus noodzaak om je beter te beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Cijfers van het CBS laten echter zien dat het mkb onvoldoende aandacht besteedt aan veiligheid en security. Hierdoor worden ze vaker het slachtoffer van cyberaanvallen. Tijd om het tij te keren!

Lees verder