User experience: 5 tips voor een gebruiksvriendelijke mobiele website

18 September 2018, 13.27afbeelding User experience: 5 tips voor een gebruiksvriendelijke mobiele website

Lang niet alle websites zijn mobielvriendelijk ontworpen, waardoor het soms onmogelijk lijkt op de website van je favoriete webshop te navigeren. Wanneer een website niet mobielvriendelijk is, verlies je veel gebruikers in hun aankoopproces. De user experience van deze website wordt slecht ervaren, terwijl deze met de mobile-first indexing-update alleen maar belangrijker wordt. Wij geven je 5 tips voor een website die gebruiksvriendelijk is voor mobielgebruik.

Lees verder

Tips voor veilig internetten

13 September 2018, 11.40afbeelding Tips voor veilig internetten

Een fout is snel gemaakt en vaak is het de medewerker die niet bewust is van het gevaar online. Hoe kan je een pc optimaal beveiligen, zodat alle data veilig is? In deze blog enkele tips voor veilig internetten.

Lees verder

9 basisprincipes voor veilig digitaal ondernemen

13 September 2018, 11.35afbeelding 9 basisprincipes voor veilig digitaal ondernemen

De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) sprak in het Cybersecuritybeeld Nederland 2018 harde woorden. Veel organisaties hebben hun veiligheid niet op orde. De digitale weerbaarheid van Nederland staat daardoor onder druk. Met welke basismaatregelen kunnen we het tij keren?

Lees verder

De 8 ingrediënten voor een succesvol innovatieplatform

4 September 2018, 11.48afbeelding De 8 ingrediënten voor een succesvol innovatieplatform

Innovatie is belangrijk voor de continuïteit van elke organisatie. Elk bedrijf doet dit op zijn eigen manier: de ene organisatie heeft een aparte innovatie afdeling en bij een ander bedrijf is het management verantwoordelijk voor innovatie. Maar wat ETTU betreft begint of stopt innovatie niet bij een afdeling of specifiek persoon. Medewerkers zijn juist de belangrijkste 'asset'. Lees verder in de blog.

Lees verder

3 keer duurzamere gebouwen dankzij IoT

24 August 2018, 14.30afbeelding 3 keer duurzamere gebouwen dankzij IoT

Duurzaamheid is geen trend, het is noodzakelijk om slimmer en efficiënter om te gaan met alle hulpbronnen die we hebben. Bouw- en vastgoedbedrijven weten eigenlijk maar weinig over hun gebouwen. Welke ruimte wordt echt gebruikt, waar is het altijd te warm of juist te koud? Door het niet te weten wordt ruimte en energie verspild. Dat is zonde en niet nodig. Sensoren geven het inzicht waarmee ze duurzamer worden. Dat scheelt kosten, komt ten goede aan de planeet en verhoogt het gebruiksgenot.

Lees verder