Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Blijven voldoen aan de hoge klantverwachtingen

De toegevoegde waarde van Microsoft Social Listening voor CRM

Social media zoals Twitter en Facebook groeien nog altijd. Zeker op zakelijk vlak is het gebruik van social media flink gestegen. Vooral in relatie tot verkoop, marketing en serviceverlening. Social media maken het sneller en makkelijker om je mening te delen met anderen over de hele wereld. Het is voor organisaties belangrijk om op de hoogte te zijn van mensen zeggen over de organisatie en snel te reageren op deze berichten. Social Listening kan hier een belangrijke rol in spelen. Ook kunt u dankzij social media de behoeften en wensen van uw potentiële klant beter leren kennen. 

SocialListeningWat kan Social Listening voor CRM betekenen?

Voor een succesvolle implementatie van Social CRM is het belangrijk om te bepalen waar in de service-, marketing- en verkoopprocessen social media van toegevoegde waarde is voor zowel het bedrijf als de klanten. Zitten klanten hier eigenlijk wel op ons te wachten? Bij aanwezigheid op social media verwachten klanten ook dat je snel en adequaat reageert. Het is cruciaal om deze verwachtingen goed te managen. Social Listening kan helpen bij het luisteren naar klanten en te analyseren wat klanten doen op de verschillende sociale netwerken. Lees hierover meer in de volledige whitepaper.

Haal meerwaarde uit social media

Marketeers zijn vaak overtuigd van de waarde van social media, maar hoe bepaal je deze waarde? Download de volledige whitepaper met hierin de verschillende metingen die u kunt doen om deze waarde te bepalen. Daarnaast gaat de whitepaper dieper in op Social Listening met Dynamics CRM en komen er diverse voorbeelden uit de praktijk naar voren.

 

Download de whitepaper
Download