Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Blijven inspelen op de veranderingen met de Digital Workspace

Digital workspace: op weg naar een connected company

De Digital Workspace is de werkcontext van zowel medewerkers als de organisatie. De Digital Workspace bepaalt welke keuzes en acties medewerkers en organisaties dagelijks uitvoeren. In deze omgeving worden besliskracht en acties ontwikkeld zodat de organisatie meer te bieden heeft en sneller in kan spelen op onverwachte klantvragen en nieuwe situaties.

Blijf als organisatie waarde toevoegen in een wereld die steeds complexer wordt. Dit is een uitdaging waar elke organisatie mee te maken krijgt. Blijf op veranderingen inspelen, maar waar begint u en hoe blijft u tegelijkertijd flexibel, snel en competitief?

Een natuurlijke reactie bij de Digital Workspace
Een natuurlijke reactie bij het omgaan met nieuwe situaties is het toevoegen van meer structuur in de organisatie. Denk hierbij aan: nieuwe systemen, nieuwe structuren en nieuwe regels. Dit leidt vaak tot een nieuwe manager, een nieuwe afdeling, nieuwe scorecards, meer overleg en meer afhankelijkheden met andere managers en afdelingen. Ziet u het probleem ook? Lees er meer over in de volledige whitepaper.

 “Het Corporate Brain” bij de Digital Workspace
Voor een snelle oplossing bij complexe vraagstukken, zullen organisaties gebruik moeten maken van alle beschikbare kennis en ervaring binnen, maar ook buiten de organisatie. Deze samengevoegde kennis noemen we ook wel “Het Corporate Brain”. Voor het management is het van belang dat “Het Corporate Brain” zo laagdrempelig mogelijk blijft, waardoor medewerkers het als een bron zien in hun werkcontext. Op deze manier kan “Het Corprate Brain” en het samenwerken een snellere bijdrage leveren aan nieuwe oplossingen en het beter behalen van persoonlijke doelen.

De whitepaper
De schrijver van deze whitepaper legt aan de hand van verschillende theorieën uit wat een connected company en de Digital Workspace inhouden. Download geheel vrijblijvend de volledige whitepaper en kom meer te weten over de Digital Workspace en wat het kan betekenen voor de organisatie.

 

Download de whitepaper
Download