Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Big Data trends, strategies, and SAP Technology

Big Data helpt de bedrijfsdoelstellingen te halen

In deze whitepaper wordt de opkomende technologie van Big Data besproken waarna deze technologieën worden opgesplitst in hun meest effectieve rollen en use cases. Waarom is Big Data zo belangrijk geworden voor organisaties? Hoe kan Big Data organisaties helpen bedrijfsdoelstellingen te behalen? De whitepaper geeft antwoorden op deze belangrijke vragen en laat zien hoe organisaties de voordelen van Big Data optimaal kunnen benutten.

Gecreëerde uitdagingen door Big Data
Een teken dat iets nieuws aan het gebeuren is is uitgelicht door de uitdagingen die organisaties tegen komen in de hedendaagse ‘intelligent economy’. In een eerder uitgevoerd onderzoek dat begin 2012 is gedaan hebben IT en business groepen zich uitgesproken zorgen gemaakt om het feit dat ze zich ten rade moeten gaan wat voor data ze precies moeten meten om het maken beslissingen te ondersteunen. De meest genoemde uitdaging is het bepalen van welke data relevant is. In veel gevallen zijn organisaties zich aan het beraden hoe bestaande en nieuwe data geanalyseerd kan worden om de hulp bij het beslissingen maken te optimaliseren.

Misvattingen van Big Data
Voordat een organisatie zich zou moeten wagen aan Big Data is het verstandig om eerst alle misvattingen uit de weg te helpen. Deze whitepaper geeft uitleg over een paar belangrijke misvattingen. Een voorbeeld hiervan is dat ondanks dat het ‘Big Data’ heet, de grootte niet het enige is dat belangrijk is. Gebruikers moeten begrijpen dat dit een relatieve term is. Sommige industrieën en organisaties hebben bijvoorbeeld eerder gigabytes of terabytes aan data in tegenstelling tot de petabytes of exabytes die sociale netwerken tot hun beschikking hebben. Dit zegt echter niets over de mogelijke complexe verwerking van informatie die nodig kan zijn.

Download vrijblijvend de whitepaper “Big Data trends, strategies, and SAP Technology” waarin uitgelegd wordt waarom Big Data zo belangrijk is geworden voor organisaties. Daarnaast leest u over de meest voorkomende uitdagingen, meerdere misvattingen van Big Data, en mogelijk toepasbare use cases voor uw organisatie.

 

Download de whitepaper
Download