Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Big data: optimaliseer prestatie en efficiëntie

De meerwaarde voor uw organisatie van een enterprise data hub

Het Apache Hadoop ecosysteem is gegroeid en volwassen geworden. Organisaties gaan van evaluatie en prototypes naar het in gebruik nemen van Hadoop-platformen om meer waarde uit data te krijgen. Deze whitepaper gaat dieper in op de meerwaarde voor de organisatie van op Hadoop-gebaseerde “enterprise data hubs”.

Big data hype is ingeburgerd

De grootste uitdaging waar organisaties mee te maken hebben vandaag de dag is de vraag hoe ze het meeste bedrijfsvoordeel halen uit data. Big data is hierin een hype geworden die ondertussen bij veel organisaties is ingeburgerd. Deze overvloed aan informatie is de drijfveer achter nieuwe kansen en mogelijkheden binnen de organisatie.

De schaalbaarheid van Hadoop

Naast de hoge prestaties, is de schaalbaarheid van Hadoop een groot voordeel. Deze schaalbaarheid komt zonder beperkingen om met complexe data om te gaan met minimale kosten. Dit zorgt ervoor dat organisaties die met een beperkt budget hier toch gebruik van kunnen maken.

Lees de whitepaper

Om big data op meerdere fronten in te zetten binnen de organisatie is een platform-aanpak nodig. Hierdoor haalt u het meeste uit de prestaties en operationele efficiëntie die big data te bieden heeft. Download de whitepaper om er achter te komen wat de meerwaarde van big data en enterprise data hubs kunnen betekenen voor uw organisatie. Daarnaast worden deze voordelen aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden verder uiteengezet.

 

Download de whitepaper
Download