Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Beyond Enterprise Resource Planning

Slimmere processen met nieuwe technologieën

Organisaties zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om processen te verbeteren en deze efficiënter te laten verlopen. Bouwbedrijven zetten hier steeds vaker nieuwe technologieën voor in. De wereld is een tijdperk ingegaan van zakelijke mobiliteit en continue connectiviteit. Dit komt onder andere door de komst van smartphones en tablets. Eindgebruikers verwachten dan ook direct toegang tot informatie die zij op elk willekeurig moment nodig hebben.

Intuïtieve mobiele ervaring
Het aantal mobiele werkers zal in het jaar 2015 tot 1,3 miljard gestegen zijn, zo blijkt uit onderzoek. Door deze wijdverspreide adoptie verwachten mensen een simpele, intuïtieve mobiele ervaring, zoals zij die ook thuis hebben. Het is voor bouwbedrijven, net als elke andere organisatie, van belang om verder te kijken dan alleen enterprise resource planning (ERP). Alleen op die manier zullen de werknemers de mobiele ervaring krijgen die zij verwachten en kan de organisatie succesvol blijven.

Inhoud whitepaper
In deze whitepaper wordt dieper ingegaan op het gebruik van nieuwe technologieën bij bouwbedrijven. De voordelen van drie specifieke onderwerpen worden hierin beschreven. Deze onderwerpen zijn:

  • Zakelijke mobiliteit;
  • Business Analytics;
  • Cloud-based applicaties.

Download de whitepaper
Download de volledige whitepaper, waarin beschreven wordt hoe bouwbedrijven processen beter, slimmer en sneller kunnen laten lopen met hulp van nieuwe technologieën.