Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Beyond Enterprise Resource Planning

Slimmere processen met nieuwe technologieën

Net als elke andere organisatie zetten ook bouwbedrijven steeds vaker nieuwe technologieën in om processen te verbeteren en slimmer en sneller te laten lopen. Met de komst van de iPad en tal van andere tablets, is de wereld een tijdperk ingegaan van zakelijke mobiliteit en continue connectiviteit. Eindgebruikers verwachten direct toegang te hebben tot informatie die zij nodig hebben, op het moment dat ze het nodig hebben.

Mobiele ervaring
Uit onderzoek blijkt dat het aantal mobiele werkers in het jaar 2015 tot 1,3 miljard gestegen zal zijn. Mede vanwege deze wijdverspreide adoptie zullen mensen een simpele, intuïtieve mobiele ervaring verwachten, zoals zij die ook thuis hebben. Om succesvol te blijven in deze mobiele wereld moeten organisaties, en dus ook bouwbedrijven, verder kijken dan alleen enterprise resource planning (ERP) en hun werknemers de mobiele ervaring bieden die zij verwachten.

Inhoud whitepaper
In deze whitepaper wordt dieper ingegaan op het gebruik van nieuwe technologieën bij bouwbedrijven. De voordelen van drie specifieke onderwerpen worden hierin beschreven. Deze onderwerpen zijn:

  • Zakelijke mobiliteit;
  • Business Analytics;
  • Cloud-based applicaties.

Download de whitepaper
Download de volledige whitepaper, waarin beschreven wordt hoe bouwbedrijven processen beter, slimmer en sneller kunnen laten lopen met hulp van nieuwe technologieën.

 

Download de whitepaper
Download
Misschien ook interessant