Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Beveiligingsoplossingen voor een SDN datacenter

Assessing the Business Value of SDN Datacenter Security Solutions

De Chief technology Officers (CTO’s), Chief information Officers (CIO’s) en applicatie-architecten willen graag toegang tot datacenterfaciliteiten die in staat zijn om te werken met het brede scala aan content serving, big data analytics en archief functionaliteiten. Met als resultaat betere klantenservice en bedrijfsresultaten. Bestaande datacenters moeten verbeteren en het bouwen van nieuwe datacenters moet sneller. Organisaties moeten hun voordeel doen met verbeterde, geavanceerde datacenters die ontworpen, gebouwd en bediend worden door service providers. IDC noemt deze bedrijfs- en datacenter transformatie de transformatie naar the 3rd platform.

Bij veel organisaties worden bedrijfsinnovaties gebaseerd op ‘The 3rd Platform’. Honderd tot miljoenen hoogwaardige industrieveranderende oplossingen en diensten veranderen de klantervaring. Dit soort veranderingen hebben effect op alle elementen van een IT-organisatie. Dit maakt dat steeds meer organisaties een next-generation netwerk overwegen. Dit moet wel voldoen aan de datacenterbehoeften van 3rd Platform workloads. 

Factoren bij herinrichten van datacenters
Bij de herinrichting van datacenter zijn er externe factoren die zowel een directe als indirecte impact kunnen hebben op datacenterprojecten- en investeringen. Deze externe factoren komen voort uit business, sociale, culturele, politieke en technologische gebieden. Hieronder staan de verschillende factoren kort uiteengezet:

  • Business: Everything as a Service
  • Sociaal, cultureel en politiek: Data use norms
  • Technologie: Modularized IT

Download vrijblijvend de whitepaper
Deze whitepaper gaat verder in op de rol van beveiliging in een modern datacenter, de voordelen van een beveiligingsoplossing en de Cisco applicatie centric infrastructuur. Download voor meer informatie geheel vrijblijvend de volledige whitepaper ‘Assessing the Business Value of SDN Datacenter Security Solutions'.

 

Download de whitepaper
Download