Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Beter klantbeeld dankzij data

Weet wat uw klanten willen

Het is niet gemakkelijk de juiste technologie te kiezen om uw marketingmachine beter te laten draaien. Tools moeten in ieder geval op basis van data-analyse inzichten bieden. Hierdoor weet u wat de klant wil en kunt u ze specifieker benaderen op de manier die het effectiefst is. Hoe dat lukt, leest u in de whitepaper
Customer Analytics: Taking the First Step.

Relevante data leiden tot een beter klantbeeld

Zonder kennis weet u niets. Daarom is het essentieel om zoveel mogelijk te weten van uw klanten. Dat kunnen data zijn vanuit het CRM-platform, transactiedata, campagneprestaties, mobiele apps en websites. Ontsluiten en combineren van deze data is de sleutel tot klantkennis die u verder helpt.

Datavisualisatie: nieuwe werelden ontdekken

Iedereen zou uit de voeten moeten kunnen met data. Helaas zijn traditionele BI-platforms niet zo gebruiksvriendelijk en bepaald niet visueel aantrekkelijk. Vaak moet toch de IT-specialist er aan te pas komen om te helpen. Hoe ziet een dashboard eruit op een manier dat iedereen met data tot nieuwe inzichten kan komen?

Voorspel klantgedrag met data

Hoe zou het zijn als u vanuit het dashboard kon zien dat een klant op het punt stond om af te haken? Of nog beter: als u gewapend met deze informatie klanten kon behouden?

Beter klanten binden

U wilt natuurlijk ook uw klanten beter kennen en aan uw bedrijf binden. Hoe wordt uw bedrijf datagedreven dankzij het gebruik van de juiste dashboards? Start vandaag nog met customer analytics door het downloaden van deze whitepaper.