Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Bespaar tijd met de digitale handtekening in Word

Het digitale tijdperk lijkt het versturen van ondertekende documenten niet gemakkelijker te maken. Een Word document uitprinten, ondertekenen en dan weer inscannen is zo ongeveer evenveel werk als het versturen van traditionele briefpost. Met oplossingen zoals iWRITER voeg je eenvoudig digitale handtekeningen, parafen, en/of certificaten toe aan al jouw documenten en sjablonen in Word.

Efficiënt

Voor digitaal ondertekenen is een printer niet meer nodig. In de wachtrij voor een printer staan wordt dan ook verleden tijd. Digitale handtekeningen voeg je één keer toe in Word, sla je op en gebruik je zo vaak als deze nodig is. Op deze manier kun je zonder extra handelingen uit te voeren jouw authentieke handtekening toevoegen aan al jouw Word sjablonen (contracten, facturen) in enkele seconden. Daarnaast kan een typfoutje in Word snel opgelost worden zonder het document opnieuw te printen en te tekenen. De digitale handtekening in Word bespaart je werknemers dan ook veel tijd en is bovendien voor zakelijke contracten even rechtsgeldig als inkt op papier.

Gebruiksvriendelijk

Het gedoe met printen en scannen is voorbij en werken wordt weer een stukje gemakkelijker. Voor een authentieke handtekening is papier niet meer nodig, waardoor je dus papier bespaart. Een digitale handtekening en/of paraaf kun je simpelweg toevoegen door deze te selecteren in de Word sjabloon add-in van iWRITER. Als je handtekening nog niet eerder gebruikt is hoef je alleen een afbeelding te uploaden om deze toe te voegen in Word. Heb je een tablet? Dan heb je ook de optie om jouw handtekening direct te tekenen op het scherm.

Overal beschikbaar

Of je nu thuis, op kantoor of in een zonnig parkje werkt, al jouw documenten in Word kun je direct ondertekenen en versturen met een digitale handtekening. Jouw digitale handtekeningen, parafen en certificaten kun je zowel offline als online in Word gebruiken zodat deze altijd en overal op jouw apparaten beschikbaar zijn.

Wil je ook gebruik maken van een digitale handtekening in Word Office 365? Met de eenvoudige add-in van iWRITER voeg je voor, tijdens of na het creëren van een document of sjabloon in Word, jouw handtekening, paraaf of persoonlijk digitaal certificaat toe. Neem voor meer informatie contact met ons op of lees meer over de digitale handtekening.