Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

BESIX Nederland bouwt aan procesoptimalisatie

Vertrouwde look-and-feel, maar klaar voor de toekomst

We kennen allemaal de Burj Khalifa in Dubai, het Atomium in Brussel, de Maastoren en de 11 kilometer lange verbindingsboog tussen de A16 en A13 bij Rotterdam. Het zijn maar enkele van de vele projecten waar de BESIX Group en BESIX Nederland de afgelopen decennia aan werkten. Daarbij was een feilloze samenwerking met opdrachtgevers en interne medewerkers cruciaal voor het slagen van een project. Lees in deze klantcase hoe het veelzijdige bouwbedrijf procesmanagement inzet om de lijnen nog strakker aan te trekken.

Procesmanagement fundament voor procesmatige aanpak

In dit interview vertelt procescoördinator Hoang Pham jou waarom BESIX Nederland de stap zette naar het digitaliseren en visualiseren van alle processen. Hij heeft het in deze klantcase onder andere over:

  • Stijgende populariteit van procesmatig werken
  • Continue optimalisatie van bedrijfsprocessen
  • Gebruiksvriendelijkheid van de tooling

Herkenbare omgeving, maar wel voortdurende doorontwikkeling

BESIX hanteerde al jaren voor de analoge processen een eenduidig en begrijpelijk format. Het was daarom uitermate belangrijk dat medewerkers een gevoel van herkenning hadden en zo aan de slag konden met de nieuwe digitale processen. Met Sensus process management was dat geen probleem. De nieuwe omgeving ziet er vertrouwd uit, maar wordt voortdurend doorontwikkeld en is daardoor klaar voor de toekomst.

Lees de klantcase hier

Wil jij ook meer inzicht in jouw bedrijfsprocessen? Start dan ook met het digitaliseren van jouw processen met Sensus BPM online. Download hier deze klantcase en probeer het gewoon zelf uit!

 

Download de whitepaper
Download