Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Beschikbaarheid van uw IT op orde

Een wereld zonder klagende medewerkers

Stelt u zich eens voor: een wereld waarin iedereen altijd met elkaar in contact is, waar non-stop toegang is om informatie in te winnen. Zonder grenzen. Een wereld waarin iedereen met plezier werkt, op ieder moment, met de IT-middelen die het beste bij hem of haar passen. Betrouwbaar en veilig. Om dit scenario te realiseren, moet u ervoor zorgen dat de beschikbaarheid en continuïteit van uw IT altijd optimaal zijn.

Dit hebt u nodig

Maar hoe gaat u dit regelen? Hoe weet u of uw IT continu up-and-running en binnen bereik is? In dit document wordt een mogelijke oplossing uit de doeken gedaan.

Hoe ziet dat er in de praktijk uit?

Wat u nodig hebt, is een monitoring-oplossing die voorziet in integrale end-to-end keten en performance-monitoring. De oplossing die in dit document wordt beschreven, werkt op basis van proven technology van eG Innovations en begrijpt dat uitval van een enkele component invloed heeft op andere componenten in de keten. Op basis van afhankelijkheden bepaalt de oplossing de ernst van meldingen en voorkomt zo mogelijke uitval van bedrijfsprocessen.

Beschikbaarheid en continuïteit altijd op orde

Verlangt u ook naar een wereld waarin de beschikbaarheid en continuïteit van uw IT altijd op orde zijn? Een wereld waarin uw medewerkers zo lekker werken dat ze nooit klagen? Download dit document en u wie weet wordt dit visioen voor u werkelijkheid!

 

Download de whitepaper
Download