Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Bescherming en controle van data in Office 365

Customer controls for information protection in Office 365

Steeds meer organisaties delen grote hoeveelheden data. Hierdoor is de bescherming en controle van deze data nog belangrijker geworden. Met behulp van de juiste applicatie kan er meer inzicht verkregen worden in deze data en de mogelijkheid om in te grijpen als het fout gaat. Office 365 is een tool die deze inzichten voor u kan bundelen. Naast de verschillende functies die Office 365 heeft, zijn er klantcontroles die het mogelijk maken om de beveiliging en compliance te bieden die een organisatie nodig heeft. Compliance medewerkers en eindgebruikers krijgen de vrijheid om hieraan te werken zonder dat dit de productiviteit zal belemmeren.

Opgeslagen data in Office 365 krijgt de volledige bescherming door middel van ingebouwde tools, wat het ook mogelijk maakt om de data ter plekken te beheren. Met Office 365 is niet meer noodzakelijk om verschillende tools te archiveren, te zoeken of het verlies van gevoelige informatie tegen gaan. Nieuwsgierig geworden? Lees er meer over in de volledige whitepaper.

Waar gaat deze whitepaper verder op in?
Lees in de volledige whitepaper over Office 365 meer over:

  • Het informatiebeveiligingsontwerp
  • Beveiliging en data bescherming
  • De compliance

In deze whitepaper komt u meer te weten over hoe Office 365 u voorziet van de beveiliging en compliance controles die u nodig heeft. Blijf innoveren richting de toekomst. Download geheel vrijblijvend de uitgebreide whitepaper over klantcontrole voor informatiebescherming in Office 365.

 

Download de whitepaper
Download