Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Bescherm digitale informatie met het ‘social’ informatiemodel

Kenniseconomie vraagt om visie op sociale informatie

Digitale informatie is ook in de meer traditionele branches door de hele keten heen beschikbaar. Dit is voor deze branches een kans om de processen efficiënter in te richten, klanten sneller te bedienen en het innovatieproces op gang te zetten. De mogelijkheden worden alleen nog maar groter als u het combineert met de mobiele devices trend. Voor het slim gebruik maken van digitale informatie, is een visie op informatiemanagement wel belangrijk. Wilt u altijd en snel toegang bieden tot de juiste expertise en informatie? Dan is het belangrijk om ‘social’ mee te nemen in het informatiemanagement.

Waarom social?
Als het gaat om kennis en informatie, dan gaan de gedachten meteen naar documenten, maar deze kennis ligt niet alleen maar vast in documenten. Grote hoeveelheden kennis en informatie zit juist in de hoofden van de medewerkers. Kennis, ervaringen en meningen zijn een belangrijke aanwinst van de organisatie die mensen vaak vergeten. Om deze kennis bereikbaar en toepasbaar te maken en de bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen, is een ‘social’ informatiemodel onmisbaar.

De opkomst van mobiele devices
Medewerkers willen altijd en overal toegang tot bedrijfsinformatie, dit komt mede door de opkomst van mobiele devices, laptops, tablets en smartphones. Medewerkers willen niet alleen toegang in de kantooromgeving, maar ook bij de dokter, in de werkplaats of op de bouwplaats. Social Business software is uiterst geschikt voor het ontsluiten van bedrijfssystemen op mobiele devices en voorkomt dat gevoelige bedrijfsinformatie terecht komt op onveilige cloudoplossingen voor data opslag en –uitwisseling.

Download de whitepaper
Social komt de laatste tijd steeds meer ter spraken, wilt u meer te weten komen over dit onderwerp? Download geheel vrijblijvend de volledige whitepaper en kom meer te weten over: samenwerken over de grenzen heen, digital workspace en het ‘social’ informatiemodel.

 

Download de whitepaper
Download