Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Bescherm de werkvloer met een endpoint security oplossing

Endpoint Security Innovation Is Intensifying

Om werknemers op hun best te laten werken, zullen zij toegang moeten krijgen tot een breed scala aan business applicaties en gevoelige informatie. Kwaadwillende richten zich op deze werknemers om toegang te kunnen krijgen tot de servers van de organisatie. Hier zijn de hedendaagse standaard antivirus programma’s al niet meer tegenop gewassen. Verschillende antivirus ontwikkelaars zijn dan ook bezig om endpoint security oplossingen te bieden.

De ontwikkeling van de malware bedreiging
Deze antivirus markt is nog steeds groeiende, mede door de steeds ontwikkelende malware bedreigingen die gebruikers het leven zuur maken. Veel aanbieders van deze antivirusoplossingen houden het dan ook niet vol. Enkele redenen hiervoor zijn:

  • Startups die goede technologie in huis hebben, gaan de markt op zonder een goede strategie.
  • Grote bedrijven nemen de kleine startups over om gaten in hun portfolio te vullen.
  • Door deze overnames gaat de aandacht minder naar andere kleine startups en blijft het bij deze grotere organisaties.

Organisaties doen er goed aan om een keuze te maken in een endpoint security oplossing die er voor zorgt dat het bedrijf zo min mogelijk gevaar loopt voor malware. Wanneer de organisatie niet klaar is voor een grote verandering zal in ieder geval gekeken moeten worden naar nieuwe aanvullingen op het huidige pakket. Zorg ervoor dat:

  • Vertrouwen opgebouwd wordt met de huidige infrastructuur en operations collega’s.
  • Nieuwe oplossingen worden geëvalueerd.
  • Laptops een topprioriteit hebben.

Download de whitepaper voor meer informatie over endpoint security oplossingen binnen de organisatie. Zo zal dieper worden ingegaan op de belangrijkste punten waar op gelet moet worden en zal aan de hand van 7 vragen gekeken kunnen worden naar de oplossing die het beste past.

 

 

Download de whitepaper
Download