Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Bescherm de digitale identiteit van jouw klanten

Hoe houd je klantdata veilig?

De hoeveelheden data die we dagelijks verzamelen zijn bijna onwerkelijk. Elke dag genereren internetgebruikers ongeveer 2,5 quintiljoen (dat zijn 30 nullen) bytes aan data. Willen we een product of dienst online afsluiten, dan delen we zonder problemen onze voorkeuren, adres- én betaalgegevens. Het is daarom niet vreemd dat het beschermen van deze gevoelige informatie steeds meer prioriteit krijgt bij organisaties.

Beschaam het vertrouwen van klanten niet

Datalekken, gijzelsoftware of DDoS-aanvallen zijn inmiddels vaste prik in het nieuws. Hierdoor stijgt ons bewustzijn voor de gevaren van cybercriminaliteit. Ook de komst van de AVG zorgde voor een verhoogde alertheid bij zowel consumenten als bedrijven. Klanten vertrouwen erop dat bedrijven er alles aan doen om hun digitale klantgegevens veilig te stellen. Blijkt dat niet het geval? Dan kan dit desastreuze gevolgen hebben voor jouw bedrijfsvoering.

Betere bescherming van digitale klantprofielen en klantdata

Bedrijven willen daarom koste wat kost voorkomen dat data zomaar te grabbel worden gegooid; voor je het weet ligt jouw reputatie aan diggelen. Maar hoe start je met een betere beveiliging? Waaruit bestaat zo’n betere databeveiliging? Deze whitepaper zet een aantal must-haves op een rij, Zo lees je meer over:

  • Het belang van Customer Identity en Access Management (CIAM)
  • De behoefte aan geavanceerde en flexibele veiligheidsfunctionaliteiten zoals scoped access
  • De beveiliging van edge netwerken
  • De rol van privacywetgevingen zoals AVG, California Privacy Act en de Canadese Personal Information Protection and Electronic Documents Act op databeveiliging
  • Hoe zorgde een grote farmaceut voor een veiliger klantplatform?

Start vandaag nog

Kies jij ook voor een betere bescherming van jouw klantdata? Wil je meer weten over het beschermen van klantdata en klantprofielen in jouw organisatie? Download dan snel deze whitepaper en ontdek hoe je tegemoet komt aan de verwachtingen van jouw klanten over het beschermen van hun privacygevoelige gegevens.

 

Download de whitepaper
Download