Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Bescherm data, systemen en netwerken met een cloud-based IAM-oplossing

IBM Cloud Identity Service

Identity en Acces Management (IAM) is in dit nieuwe tijdperk de eerste verdedigingslinie tegen mogelijke data-inbreuken. Bedrijven en organisaties zullen continu op hun hoede moeten zijn voor wie toegang tot systemen, data en netwerk probeert te krijgen.

Het kan voor de meest technologisch onderlegde onderneming echter een uitdaging zijn. Het zal namelijk veel tijd en geld gaan kosten om Identity en Access Management in te zetten, onderhouden en bij te houden.

Om toch de kracht van IAM te kunnen benutten en tegelijkertijd op tijd en kosten te besparen zal in deze datasheet een IAM-oplossing worden beschreven die dit kan doen. De oplossing zal hem zitten in een cloud based oplossing omdat hier deze het voordeel heeft van een lage TCO (Total cost of Ownership), een lagere start-up en het beheer zal veel eenvoudiger zijn terwijl de functionaliteiten en stabiliteit behouden blijft.

Download de datasheet
Download geheel gratis en vrijblijvend de datasheet voor meer informatie over hoe bedrijven en organisaties met de IAM-oplossing op tijd en kosten kunnen besparen en tegelijkertijd wel hun data, systemen en netwerken tegen een mogelijke inbreuk kunnen beveiligen.

 

Download de whitepaper
Download