Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Bereik jouw gedroomde hogere doelen met AI

Volgens een onderzoek van Gartner is het aantal bedrijven dat artificial intelligence (AI) in enige vorm heeft geïmplementeerd enorm gestegen. Steeds meer organisaties geven aan dit op korte termijn ook te willen implementeren. Wanneer een organisatie hierin wat terughoudend is en niet direct staat te springen om met AI te werken kan dit leiden tot verliezen ten opzichten van concurrenten die wel AI geïmplementeerd hebben.

Dient de stap gezet te worden?

Gartner heeft berekend dat AI wereldwijd de bedrijfswaarde laat groeien. Deze stijging heeft vooral te maken met de klantervaringen. AI kan zorgen voor een nieuwe omzet en gereduceerde kosten. Maar hoe gaat dit precies te werk? Makkelijk zal het niet zijn, het implementeren van AI gaat niet over één nacht ijs, maar een goede investering kan voorkomen dat je een achterstand krijgt op de concurrent. De mindset tegenover artificial intelligence dient simpelweg te veranderen. AI is onderdeel geworden van onze samenleving en daarom is het omarmen van AI een goede zet en essentieel voor veel organisaties.

Robots

Robots worden steeds slimmer door de investeringen in artificial intelligence. Door deze vernieuwingen zullen sommige werkzaamheden van de mens overgenomen worden. Dit wordt vaak gezien als iets onaangenaams, maar AI zal in de toekomst juist leiden tot nieuwe werkzaamheden voor de mens. Deze werkzaamheden zullen anders zijn dan de huidige taken, maar zeker niet minder interessant. Het is daarom belangrijk om mee te gaan met de trend zodat je niet té ver achterloopt op de concurrent.

Incompany AI Strategic Management Game

Door alle publiciteit, onderzoeken, nieuwe wet- en regelgeving lijkt het wel of de wereld zonder AI niet meer blijft draaien. Maar weet je de juiste vragen te stellen? De juiste beslissingen te nemen? Wat is Artificial Intelligence precies en wat kan het betekenen voor mijn organisatie? En niet geheel onbelangrijk wat is het effect van ‘niets doen?’
Deze incompany training wordt samen met jou in detail voorbereid en wordt geheel op maat ontwikkeld. Op de dag zelf gaan we op een inspirerende locatie aan de slag waarbij u de handen uit de mouwen gaat steken. Tijdens de game worden er concrete haalbare plannen gemaakt voor jouw organisatie, indien gewenst worden de opstart en uitvoering van de plannen na afloop van de game ook begeleid, zodat de door jou gemaakte strategie ook werkelijkheid wordt.

Ben jij bezig met de grote lijnen van morgen? Klik dan hier voor meer informatie en zet de stap!