Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Bepaal de beste big data-strategie voor uw bedrijf

What kind of big data problem do you have

Organisaties genereren dagelijks enorme hoeveelheden waardevolle data. Veel organisaties doen echter nog nauwelijks iets met deze gegevens. U kunt ze enkel opslaan, maar u kunt ze ook direct voor uw eigen voordeel inzetten. Bovendien kunt u deze data ook combineren met vrij te verkrijgen data uit openbare bronnen zoals van de overheid of Twitter.

Hoe gaat u met big data om?

Elke organisatie, groot of klein, kan van de voordelen van big data gebruikmaken. Dankzij analyse van de gegevens kunnen organisaties grote voordelen halen en een voorsprong creëren op hun concurrentie. Diepgaand inzicht in de actuele markt geeft bijvoorbeeld richting welk pad moet worden ingeslagen in de toekomst.

De centrale vraag op dit moment is of een bedrijf een ‘­big data’-probleem heeft, of juist een ‘analyse van de big data’-probleem. Een bedrijf dat problemen ondervindt met de vele tijd die het kost om bijvoorbeeld een marketingvraagstuk te analyseren, kan vermoeden dat het een ‘big data’-probleem heeft, terwijl dat in werkelijkheid valt op te lossen met de juiste analyse aanpak. Is de gebruikte software wel de juiste?

Big data versus big analytics

Bepaal voor uw bedrijf wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van het analyseren van big data. De whitepaper ‘What Kind of Big Data Problem Do You Have?’ biedt u daarbij een helpende hand. Hierin vindt u duidelijke voorbeelden en uitleg over onder meer:

  • Big data versus big analytics
  • Business Intelligence (BI)
  • Big data BI
  • Big analytics
  • Big data analytics

Download deze whitepaper vandaag nog geheel vrijblijvend.

 

Download de whitepaper
Download