Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Benefits of integrated web application security

De voordelen van geïntegreerde webapplicatiebeveiliging

Aanvallen op applicatieniveau zijn desastreus. Cyber attacks komen veelvuldig voor. Ten strijde trekken tegen deze aanvallen, is goed mogelijk. Deze whitepaper legt uit hoe webapplicaties te beveiligen zijn en bespreekt de integratie van deze beveiliging in de totale applicatiemanagement aanpak.
 
Application Delivery
Application delivery is een techniek waarbij de veranderende applicaties en gebruikers geen ‘variabele’ meer zijn, maar ingebakken zitten in de infrastructuur. Prestatiebehoud, beveiligingsopties, hoge beschikbaarheid en lagere total cost of ownership zijn de gunstige elementen. In tegenstelling tot conventionele benaderingen van applicatiebeheer, overbrugt application delivery de kloof tussen traditionele netwerken en moderne toepassingen. Het voortdurend toevoegen van hardware of harde wijzigingen in de code aan de onderliggende componenten en systemen, behoort tot de verleden tijd.
 
Applicatiebeveiliging
De consensus van vooraanstaande security experts en toezichthouders is dat er meer aandacht moet worden besteed aan robuuste applicatiebeveiliging. Onderzoeken wijzen uit dat:
  • Meer dan 80% van de in totaal 2.652 gerapporteerde kwetsbaarheden in commerciële toepassingen kwam van webapplicaties.
  • Aanvallen op webapplicaties vormen meer dan 60 procent van de totale aanvalspogingen waargenomen op het internet
  • Meer dan 90 procent van de bedrijfswebapplicaties kunnen mogelijk leiden tot blootstelling van gevoelige informatie
Download de volledige whitepaper
Dit document verduidelijkt de specifieke beveiligingsmogelijkheden die een ideale WebApp delivery oplossing zou moeten hebben. Het benadrukt daarnaast de grote voordelen van de nauw geïntegreerde beveiligingsmodule van Citrix NetScaler.

 

Download de whitepaper
Download