Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Benchmark enterprise workspace management

Druk met IT-brandjes blussen? Dat kan beter!

IT-afdelingen moeten veel ballen tegelijkertijd omhoog houden. Dat zorgt voor de nodige uitdagingen in het bepalen wat de meest efficiënte inzet van de beschikbare tijd is. Zeker met de steeds hogere eisen die werknemers aan de IT-afdeling stellen.  

Waar een jaar of tien geleden de gewone pc het standaard IT-middel was dat op de werkvloer moest worden ingericht en onderhouden, is dat vandaag de dag wel anders: tablets, laptops en smartphones zijn daaraan toegevoegd. Dat zorgt een verschuiving in de aandacht die nodig is om alle systemen goed te beheren.  

Om een goed beeld te krijgen van de huidige situatie en om bedrijven te helpen bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van IT-beheer heeft AppSense een uitgebreid onderzoek naar deze problematiek laten verrichten. AppSense is een wereldwijd opererende IT-specialist die toonaangevende oplossingen biedt waarmee werknemers productief en veilig kunnen werken.

 

Het rapport ‘Benchmark enterprise workspace management’ bevat de belangrijkste uitkomsten van de benchmark 2013/2014 over werkplekbeheer. Aan het onderzoek hebben ruim 130 organisaties deelgenomen. Met dit rapport kunt u zich goed oriënteren op de huidige stand van zaken in de markt en op de verschillende oplossingen aan de hand van drie thema’s: trends en ontwikkelingen op het gebied van beheer, de situatie en plannen wat platforms en desktop delivery betreft en ten slotte de uitdagingen die er zijn bij het beheer van multidevice- en platformomgevingen.

U krijgt met de resultaten van het onderzoek een goed beeld van de aandachtspunten en doelstellingen van collega-organisaties. Die kunt u vervolgens vergelijken met die van uw eigen organisatie. Deze combinatie stelt u in staat om onderbouwd te beslissen over optimalisatie van uw IT-beheer. Download vandaag nog dit gratis onderzoek.

 

Download de whitepaper
Download