Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Beheerskosten drukken met eenvoud in de ICT

Van een complexe naar een beheersbare situatie

Organisaties zijn bij de vervanging de ICT-omgeving altijd op zoek naar eenvoudiger oplossingen. Helaas wordt het ICT-landschap met allerlei nieuwe aanbieders en technieken als software-defined en flash juist onoverzichtelijker. Hoe brengt u de eenvoud terug in de ICT?

Van complexiteit naar eenvoud

Door onder andere verouderde systemen, nieuwe regelgeving en een opstapeling van kleine projecten zijn veel ICT-omgevingen verworden tot een wirwar van oplossingen. Daardoor is de beheercomplexiteit ook groter geworden.

Auto- en ICT-branche lijken op elkaar

De wereld van auto’s is de laatste jaren ook steeds complexer geworden. Merken voeren meer modellen dan ooit die elk met een jungle aan opties uitgerust kunnen worden. Tesla doorbrak de trend en bracht eenvoud terug in de productrange en de manier van bedienen.

Lagere beheerskosten dankzij eenvoud in ICT

Ook in de ICT-wereld zijn enkele spelers actief die eenvoud en eenduidigheid terugbrengen in hun producten. Lees in de whitepaper waarom het ICT-landschap steeds diffuser werd en hoe de ICT-manager eenvoud terugbrengt daarmee de beheerkosten verlaagt.