Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Back-up & restore as a Service voor meer zekerheid

Flexibele opslag en herstel voor de moderne zorgorganisatie

Back-up en restore zijn belangrijk in zorgorganisaties, die te maken hebben met gevoelige gegevens die niet verloren mogen gaan. U heeft het vast wel eens meegemaakt: u of een collega heeft een bestand weggegooid dat later toch nodig bleek. Of bestanden zijn beschadigd en hebben andere files besmet. In dit soort gevallen moet in Office 365 een back-up en restore worden uitgevoerd, op siteniveau.

Back-up en restore in een online omgeving

Deze oplossing heeft wel een groot nadeel: u raakt al het werk in de dagen tussen het tijdstip van de back-up en nu kwijt. Dit kan anders: Back-up & restore as a Service helpt u aan meer zekerheid en flexibiliteit op het gebied van opslag en herstel. 

Back-up & restore as a Service betekent dat u de opslag en het terughalen van bestanden als service kunt afnemen. U bepaalt precies wat u nodig heeft voor wat betreft uw opslag, u kiest zelf schema’s en u bepaalt zelf op welke manier u bestanden wilt kunnen terughalen.

In de factsheet Meer zekerheid en flexibiliteit in back-up & restore van data leest u hoe uw zorgorganisatie meer zekerheid en flexibiliteit krijgt en hoe deze service werkt.