Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

B2B Content Marketing Show

Next Steps in Content Marketing

In deze interactieve online talkshow werden de belangrijkste trends in B2B Content Marketing besproken door deelnemers aan Content Marketing World 2013. Content Marketing World is wereldwijd het grootste jaarlijkse congres over Content Marketing.

Deelnemers aan de talkshow waren onder meer:

Naast een interactieve paneldiscussie met deelnemers kwamen content marketing strategie goeroe’s Joe Pulizzi en Jay Baer aan het woord. Jay is auteur van de bestseller “Youtility, Why Smart Marketing is about Help not Hype” en was key note spreker op het event.

Youtility is de ‘next step’ in wat nu Content Marketing wordt genoemd. De boodschap van Jay Baer is samengevat in de volgende quote: “wanneer je focust op verkoop werf je een klant, wanneer je focust op hulp heb je een klant voor het leven”. Deze boodschap sluit sterk aan op Content Marketing binnen het B2B segment dat zich richt op het delen van kennis, kunde en ervaring om commerciële relaties te ontwikkelen.

Bekijk hier direct de B2B Content Marketing Show van 27 september 2013!

Heeft u nog vragen naar aanleiding van de show of wilt u meer te weten komen over Heliview Online? Kijk op www.heliviewonline.nl of bezoek de YouTube pagina voor meer film materiaal.