Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Azure Web Apps: Best practices en walktroughs

Snel Ontwikkelen met Azure Web Apps

Voor het ontwikkelen en het uitrollen van webapplicaties naar de cloud zoekt u een veilige, schaalbare oplossing met een hoge beschikbaarheid. Azure Web Apps is een volledig beheerd platform dat u kunt gebruiken voor het ontwikkelen van essentiële webapplicaties. Deze service is de snelste manier om webapplicaties te ontwikkelen.

Snel ontwikkelen met Azure Web Apps

Het ontwikkelen van webapplicaties op Azure Web Apps is voor ontwikkelaars die gebruik maken van Internet Information Services een bekende ervaring. Developers kunnen gebruik maken van ASP.NET, Java, PHP en Python voor het lokaal ontwikkelen van de applicaties. Deze applicaties kunnen vervolgens eenvoudig worden uitgerold naar Azure Web Apps. Niet alleen kan deze oplossing worden ingezet voor het hosten van front-end webapplicaties. Het ondersteunt ook de ontwikkeling van robuuste backgroundprocessen met de Jobs toepassing.

Best pactices en walktroughs

Aan de hand van best practices en gedetailleerde walktroughs geven we in dit e-book meer informatie over het ontwikkelen van webapplicaties gehost op deze service. Onder meer de volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Azure Web Apps en WebJobs
  • Schalen van webapplicaties
  • Monitoren en diagnose

Aan de slag met Web Apps

In dit e-book bespreken we hoe u kan beginnen met het ontwikkelen van webapplicaties met op Azure Web Apps. Het is geschreven voor de ontwikkelaar die ervaring heeft met het gebruik van Visual Studio en het .NET Framework.Ook als u hiermee al bekend bent is dit e-book interessant. Meer weten? Download het e-book ‘Azure Web Apps for Developers’direct.

 

Download de whitepaper
Download