Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

App- en desktopvirtualisatie voordeliger dankzij hevige concurrentie

The Rising Value-and Falling Cost-of App and Desktop Virtualization

De hoeveelheid aanbieders van desktop- en app-virtualisatieoplossingen zorgt voor stevige concurrentie. Organisaties die app- of desktop-virtalisatieoplossingen overwegen zullen nu profijt hebben dankzij scherpere prijzen.

De bijbehorende technologie wordt ook steeds geavanceerder dus zijn nieuwe manieren beschikbaar om de mobiliteit van business en flexibiliteit van werknemers en organisaties verder te vergroten.

Desktop- en app-virtualisatieoplossingen is vandaag de dag niet uitsluitend voorbehouden aan early adopters. Tegenwoordig is het een mainstream strategie voor alle IT organisaties, van grote bedrijven tot kleine bedrijven.

Voordelen
Een desktopvirtualisatie strategie brengt veel voordelen met zich mee. In de whitepaper wordt een 16-tal van deze voordelen behandeld. Zo zullen onder andere  de volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Mobiliteit van de werknemer
  • Veiligheid
  • Effectiviteit
  • Lage kosten
  • Opslag

De overige voordelen die komen kijken bij het implementeren van een desktopvirtualisatie en/of appvirtualisatiestrategie worden in de whitepaper behandeld. Download gratis en geheel vrijblijvend de whitepaper en laat u informeren over de voordelen van App- en Desktopvirtualisatie.

 

Download de whitepaper
Download