Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

An introduction to Windows Azure Platform AppFabric for developers

Een cloud ontwikkelplatform voor ontwikkelaars

Het Cloud-ontwikkelplatform genaamd AppFabric biedt de bouwstenen die nodig zijn bij het verleggen van de functionaliteiten van .NET applicaties naar de Cloud. AppFabric biedt twee belangrijke gebieden van functionaliteit: berekenen (bijvoorbeeld het uitvoeren van een applicatie) en opslag (bijvoorbeeld het opslaan van gegevens op de harde schijf), de fundamentele bouwstenen voor alle cloud-toepassingen.

Windows Azure is een Operating System as a Service en kan ook wel worden gezien als Windows in de Cloud. Het voorziet in cloud computing, gehost in datacenters van Microsoft, voor het creëren, implementeren, beheren en distribueren van toepassingen en diensten op het internet. Het platform wordt ook geleverd met een cloud-gebaseerde database genaamd SQL Azure, zodat u uw lokale relationele databases en logica kunt verplaatsen naar de cloud.

Lees de volledige whitepaper, waarin een overzicht wordt gegeven van de core-services van het Azure AppFabric platform, hoe deze services in elkaar passen en u snel aan de slag kunt gaan.

 

Download de whitepaper
Download