Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Alles wat je wil weten over edge-beveiliging

Maar nog niet durfde te vragen

Een naadloze digitale ervaring, dat is waar het voor jouw klanten om draait. Of je nu een online retailer, financiële dienstverlener of zorgverzekeraar bent; je wil optimaal communiceren, samenwerken en klanten bedienen. Maar een geweldige online ervaring is ook een veilige online ervaring. En daar wringt de schoen voor veel bedrijven, want onze traditionele security voldoet niet meer…

Ondoordringbare muur is niet meer van deze tijd

Security werd altijd gezien als het bouwen van een ondoordringbaar fort. Een virtuele hoge muur om ons datacenter heen, en klaar is kees. Maar die aanpak werkt niet meer. Die dikke muur om een eigen datacenter vervaagt, want we bewaren en verwerken nu allerlei data buiten het traditionele datacenter. Hoe bescherm je die kostbare data nu het ondoordringbaar fort geen muren meer heeft? Het antwoord is edge-beveiliging.

Security dichter bij de gebruiker én het potentiële gevaar

Met een edge-beveiliging kies je voor een aanpak waarbij je de bescherming tegen potentiële aanvallen verhuist naar de locatie dicht bij waar de data worden gegenereerd en verwerkt (en worden aangevallen!) en verder weg van jouw bedrijfsapplicaties en IT-infrastructuur. Hoe dat precies werkt, dat lees je in deze whitepaper.

In deze whitepaper lees je onder andere:

  • Wat edge-beveiliging precies inhoudt
  • Hoe je edge-beveiliging implementeert
  • Hoe edge-beveiliging meer vertrouwen en veiligheid biedt

Wil jij meer weten over security at the edge en je verdiepen in deze nieuwe manier van beveiliging? Download dan snel deze whitepaper en kies voor een toekomstbestendige beveiligingsstrategie.  

 

Download de whitepaper
Download