Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

AI-projecten snel en efficiënt op de rit

Versimpel je data-projecten

Elke organisatie wil toch slimmer werken? Om dit te realiseren moet je in de data duiken. Maar om hier alles uit te halen, is nog niet de makkelijkste klus. Ten eerste loop je vaak tegen een grote hoeveelheid tools aan. Deze zijn vaak ook nog eens erg kostbaar zijn, want het kost veel tijd om ze te managen. Daarnaast is het vaak niet makkelijk om ze te integreren met de rest van je systemen.

Data mag dan wel de nieuwe hype zijn, zonder AI-applicaties blijven inzichten en concurrentievoordelen onbenut. Met de juiste tools, denk hierbij aan machine learning en deep learning, kunnen problemen getackeld worden. Dit kan variëren in het voorspellen van klantvragen en beheersen van de kosten tot het ontwikkelen van nieuwe producten en het creëren van nieuwe business.

Wat kan IBM Watson Studio betekenen voor jouw AI-projecten?

Ben je net begonnen met AI of wil je een eerder AI-project verder uitbreiden? IBM Watson Studio is het platform om dit te doen. IBM Watson Studio voorziet je vanuit de cloud van een set tools die:

  • Het werken met data vergemakkelijkt
  • Het trainen en managen van modellen mogelijk maakt
  • De inzet van AI-powered applicaties versimpelt

Het ondersteunt de volledige AI-levenscyclus, van het samenstellen van trainingsgegevens tot het trainen en ingebruikname van machine learning-modellen. Je past het volledig aan aan je eigen wensen en het heeft een naadloze integratie met andere Watson services.

Wat kan je hier leren?

In deze whitepaper komen een aantal opties van IBM Watson Studio naar voren. Denk hierbij aan:

  • Een grote variëteit aan open source data science tools
  • Geïntegreerde dashboards voor datavisualisatie
  • Realtime inzicht in data met Streams Designer

Wil jij je organisatie nog slimmer maken en alles uit je data halen? Lees deze solution brief en ontdek de mogelijkheden van IBM Watson Studio.

 

Download de whitepaper
Download