Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Aggregatie, controle en delivery van alle applicaties op alle apparatuur

Toegang en weergave van applicaties op een uniforme manier

Steeds vaker krijgen IT-organisaties de vraag om nieuwe soorten mobiele apparatuur en nieuwe soorten cloud-applicaties te gaan ondersteunen. Bij het ontwerp van de systemen en processen is echter geen rekening gehouden met de flexibiliteit die cloud computing biedt. Dit betekent voor de IT-organisatie dat er bij elke nieuwe cloud-app een nieuwe oplossing moet komen.

Om bovenstaand probleem te voorkomen moet gekozen worden voor een oplossing die het mogelijk maakt om alle applicaties op een uniforme manier bij elkaar te brengen, te controleren en door te geven naar alle mogelijke hardware op alle locaties. Door te kiezen voor een dergelijke oplossing worden een aantal relevante voordelen behaald:

  • Snel kunnen toevoegen van mensen, apparaten en locaties.
  • Aanbieden van nieuwe apps wanneer daar behoefte aan is.
  • Beschermen van intellectuele eigendommen met geavanceerde toegangscontrole, versleutelde data en de mogelijkheid om eindapparatuur op afstand te wissen.
  • Terugkrijgen van de controle over bedrijfsapplicaties en data met controle op basis van scenario’s.
  • Besparingen dankzij het gebruik van een uniform dashboard.

Lees gratis het volledige whitepaper waarin CloudGateway wordt behandeld. CloudGateway is een oplossing die helpt bij het krijgen van controle over de vraag van medewerkers om de ondersteuning van zeer veel applicaties en devices. Daarnaast worden de belangrijkste features van CloudGateway uitgebreid behandeld.

 

Download de whitepaper
Download