Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Afstand geen bezwaar meer bij uitbesteden van softwareontwikkeling

Coronacrisis vergroot interesse in outsourcing

De coronacrisis bracht de online activiteiten van veel bedrijven in een hogere versnelling.  Leden van sportscholen moet zich opeens online aanmelden en een online healthcheck doorlopen voor ze zich kunnen inschrijven voor een les. Selfservice portalen zijn ineens de norm in plaats van fysieke afspraken. Maar bedrijven lopen nog steeds tegen dezelfde beperkingen aan als voorheen: er zijn maar weinig betaalbare developers te vinden om al dat moois te ontwikkelen en optimaliseren.

Druk op de IT-afdeling neemt toe

Niet elk bedrijf heeft eigen developers in dienst, en heb je die wel dan zijn ze de komende maanden helemaal volgepland. Gelukkig is er ook goed nieuws: de coronacrisis laat zien dat online samenwerken eigenlijk helemaal niet zo’n issue blijkt te zijn. Teams zijn prima in staat om vanuit huis te vergaderen, samen te werken aan projecten en hun opdrachten tot een goed eind te brengen. Dus… waarom niet kijken of jij externe developers kan aanhaken om jouw IT-afdeling te helpen?

Outsourcing? Of toch liever outstaffing?

Er zijn verschillende manier te bedenken om jouw IT-team uit te breiden met externe experts. Deze whitepaper gaat dieper in op IT-outstaffing en IT-outsourcing. Wat komt aan bod in deze whitepaper:

  • Wat is IT-outsourcing?
  • Wat is IT-outstaffing?
  • Hoe regel je een outsourcing team? Hoe beheer je een outstaffing team?
  • Welke variant past bij jouw bedrijf of project?

Omarm het op afstand werken!

Ben jij dus ook op zoek naar gekwalificeerde softwareontwikkelaars, maar ontbreekt het budget om een heel nieuw in-house ontwikkelteam in dienst te nemen? Vond jij het online samenwerken eigenlijk best prima gaan? Onderzoek dan ook de mogelijkheden om jouw softwareontwikkeling op afstand te laten uitvoeren. Je leest er meer over in deze praktische whitepaper.

 

Download de whitepaper
Download