Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Afscheid nemen van jouw VDI-omgeving?

Het is eenvoudiger dan je denkt

In veel branches zorgen VDI-omgevingen al jarenlang voor veilige virtuele werkplekken waardoor medewerkers meer flexibiliteit hebben in waar en met welk device ze werken. Toch krijgen we steeds vaker de vraag of er ook alternatieven beschikbaar zijn. Alternatieven die net zo gebruikersvriendelijk, of zelfs beter, zijn als VDI. Freerk Terpstra van Rapid Circle vertelt in deze webcast wat het alternatief is en waarom afscheid nemen van jouw VDI eenvoudiger is dan je in eerste instantie denkt.

Tijd voor verandering

Ondanks de vele voordelen van VDI-omgevingen zijn er toch een aantal beperkingen die bedrijven doet besluiten om op zoek te gaan naar een waardig alternatief. VDI is niet goedkoop, het vereist een behoorlijke investering in hardware en netwerkinfrastructuur, veel gebruikers klagen over de snelheid en video’s afspelen is in veel gevallen niet mogelijk. Een nieuwe manier van werken dient zich aan.

Wat laat Freerk je zien in deze webcast?

In deze 60 minuten durende webcast vertelt Freerk meer over:

  • Waarom hebben organisaties VDI’s?
  • Waarom kijken organisaties naar alternatieven?
  • Hoe ziet dat alternatief er precies uit?
  • Wat houdt organisaties tegen om te kiezen voor zo’n moderne werkplek?
  • Wat doen we met legacy IT?

De stap naar een moderne werkplek

Bekijk alle details over de moderne werkplek in deze webcast van Rapid Circle. Laat je informeren over de alternatieven en bekijk of dit voor jouw onderneming ook een oplossing is. Je zal zien dat het uitfaseren van jouw VDI-omgeving dichterbij is dan je denkt!

 

Bekijk Webcast