Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

AEGON had several reasons why they chose BWise

Compliance-uitdagingen het hoofd bieden

AEGON is een van de grootste levens- en pensioenverzekeraars ter wereld. Het is daarnaast ook nog een belangrijke aanbieder van beleggings- en investeringsproducten. Met miljoenen klanten op verschillende continenten en ongeveer 30,000 werknemers over de hele wereld, staat AEGON voor een enorme uitdaging om aan Sarbanes-Oxley (SOX) te voldoen en klaar te zijn voor Solvency II.

Het bedrijf wilde naast deze uitdaging ook nog operational excellence realiseren in een aantal kritieke processen en de mogelijkheden om andere zakelijke doelstellingen te halen vergroten. Deze customer case beschrijft de oplossing die AEGON heeft geholpen om bovenstaande te realiseren.

Met een geïntegreerde GRC-oplossing is ervoor gezorgd dat de communicatie tussen AEGON en verschillende stakeholders gemakkelijker en efficiënter is gemaakt. Daarnaast kunnen processen, risico’s en events gemakkelijker in kaart gebracht en gemanaged worden.

Lees in deze case meer over de geïntegreerde GRC-oplossing die AEGON heeft geholpen verschillende compliance-uitdagingen het hoofd te bieden.

 

Download de whitepaper
Download