Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Advances in business agility

73% vooraanstaande bedrijven gebruikt ‘Sociale Technologie’ voor klantinteractie

In een steeds veranderende markt waar vandaag de dag iedereen met elkaar is verbonden zien vooraanstaande bedrijven veel nieuwe mogelijkheden om weg te komen uit verstorende technologieën. De opkomst van ‘mobiel’ en ‘social’ computing bieden bedrijven betere mogelijkheid voor interactie met de klant.

Vooraanstaande bedrijven begrijpen dat om haar klanten beter te kunnen bedienen en om te kunnen profiteren van marktkansen zij gebruik moeten maken van nieuwe technologie. Op deze manier kunnen zij een nieuw ‘betrokkenheid’model bouwen. Tijdens een recent uitgevoerd onderzoek bleek dat 73% antwoordde dat zij gebruik maken van ‘sociale technologie’ om samen te werken met partners en klanten. 86% gaf aan dat zij bezig zijn met nieuwe mogelijkheden, gebaseerd op Cloud technologie zullen komen.

Lees gratis de volledige whitepaper over Social Technologie. In deze whitepaper worden de kansen en mogelijkheden uitgebreid behandeld. Daarnaast worden een aantal producten beschreven die kunnen worden ingezet bij het creëren van een flexibele en een door ‘Sociale Technologie’ gedreven organisatie.