Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

ACI helpt bij uw noodzakelijke IT-transitie

Accelerating Transformation with an Application-centric Approach

Om niet van de concurrentie te verliezen, is nagenoeg elke organisatie plannen aan het maken of zit het middenin een omvangrijke IT-transitie. Om snel te kunnen inspelen op de veranderingen in de markt is het noodzakelijk dat IT flexibel is én blijft. Verouderde systemen die te veel tijd aan onderhoud kosten, kunnen echt niet meer. Veranderingen moeten in een tijdsbestek van minuten kunnen worden doorgevoerd. Cisco’s Application Centric Infrastructure vormt een gedegen basis van waaruit bedrijven kunnen opereren.

De overstap naar server-virtualisatie heeft zeker bijgedragen aan de efficiëntieslag, maar om het verschil echt te kunnen maken, moeten bedrijven doorpakken en het hele IT-domein (netwerk en opslag) upgraden. Uit onderzoek blijkt dat het aantal applicaties en applicatie-upgrades (mobiel, social, e-commerce, et cetera) sterk toeneemt. De onderliggende infrastructuur dient daarop ingesteld te zijn.

Deze whitepaper beschrijft wat de veranderingen zijn en hoe u daar op kunt inspelen. Aan de orde komen diverse praktijkonderzoeken zoals tegen welke problemen bedrijven aanlopen bij de implementatie van nieuwe applicaties. Ook wordt er dieper ingegaan op wat Application-Centric Infrastructure is en hoe het uw business kan helpen grip te krijgen en te houden op de veranderde IT-stromen.

Download deze whitepaper vandaag nog geheel vrijblijvend.

 

Download de whitepaper
Download