Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Acht redenen waarom Citrix NetScaler beter is dan de concurrentie

Enterprise netwerk cloud ready maken

Application Delivery Controllers (ADC’s) hebben een grote impact op de applicatieomgeving en in het bijzonder op performance, schaal en beveiliging ervan. Zij behoren dan ook tot de belangrijkste elementen van een cloudinfrastructuur en van de architectuur die grote ondernemingen gebruiken voor hun datacenters. Dit maakt het belangrijk voor IT om de juiste keuze te maken.

De Citrix NetScaler is een geïntegreerd service delivery platform dat de applicatieperformance verhoogt. In deze whitepaper worden acht punten gegeven die laten zien dat de ADC goed in staat is om enterprise-netwerken cloud-ready te maken. De ADC wordt dan ook overal ter wereld gebruikt voor de grootste datacenters en cloudnetwerken. Het zorgt dat applicaties altijd beschikbaar zijn, de efficiëntie van applicatie- en databaseservers verbetert en applicaties beschermt zijn tegen aanvallen.

Download de volledige whitepaper en lees de acht redenen om te kiezen voor de Citrix NetScaler, een geïntegreerd service delivery platform.

 

Download de whitepaper
Download