Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Achieving a new level of data center performance

DCIM zorgt voor efficiënter beheer en betere prestaties van datacenters

Voor de meeste organisaties zijn goede prestaties van het datacenter noodzakelijk. De bedrijfsvoering, het succes van een organisatie en de mate waarin het kan concurreren zijn 24 uur per dag afhankelijk van applicaties en systemen. Om aan de toenemende behoeften van de organisatie te kunnen voldoen zijn datacenters steeds gecompliceerder geworden. Jammer genoeg hebben IT-organisaties moeite met het effectief en efficiënt managen van complexe datacenters.

Reden hiervoor is dat typische monitoring- en management tools geïsoleerd en gefragmenteerd zijn. Derhalve hebben de datacenters geen toegang tot de gedetailleerde, holistische data die zij nodig hebben om de relaties tussen assets te begrijpen. In deze whitepaper wordt een datacenter infrastructure management (DCIM) oplossing gegeven die organisaties helpt de performance, de capaciteit en de bereikbaarheid te optimaliseren.

Download de whitepaper ‘Achieving a new level of data center performance’ en lees meer over het effectief en efficiënt managen van een complex datacenter met behulp van een DCIM-oplossing.

 

Download de whitepaper
Download