Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Aandachtspunten uitbesteden salarisadministratie

Complexe salarisadministratie beter uitbesteden

Een van de meest (on)zichtbare processen in organisaties is salarisverwerking. Onzichtbaar omdat de meeste medewerkers geen weet hebben van de complexiteit. Zichtbaar op het moment dat een medewerker niet op tijd of onjuist salaris ontvangt.

Het voeren van een efficiënte HR- en salarisadministratie behoort misschien niet tot een kernactiviteit, maar maximale kwaliteit en continuïteit is wel een randvoorwaarde. Organisaties hebben echter niet altijd dat aantal medewerkers om een eigen salarisadministrateur te verantwoorden.Dan kan het slim zijn om de salarisafhandeling uit te besteden.

Salarisadministratie kan steeds complexer worden met nieuwe regelgeving en uitbreidingen op bestaande regelgeving. Denk aan bijvoorbeeld WW-premies, zorgverzekeringen, kilometervergoedingen, overwerk, verlof en uitruilmogelijkheden van salariscomponenten. In dit soort situaties is het prettig om de expertise aan een vakkundige partij uit te besteden.

In de paper ‘Aandachtspunten – Uitbesteden salarisadministratie’ is voor u in een duidelijk overzicht op een rij gezet waaraan u allemaal aan moet denken bij het voeren van een salarisadministratie. Download deze paper vandaag nog en u bent op de hoogte van de mogelijkheden van het uitbesteden van uw salarisadministratie.

 

Download de whitepaper
Download