Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

A beginner’s guide to Channel Content Syndication

Wat is Channel Content Syndication?

Alle organisaties die verkopen via een partnerkanaal begrijpen dat er voor het onderhouden van een partnernetwerk veel tijd en middelen benodigd is om deze relaties actief, actueel en winstgevend te houden.

Doen eindgebruikers online onderzoek voordat ze een product of oplossing van de organisatie aanschaffen? Verkoopt het bedrijf via een dealer of partnerkanaal? Bedrijvenworstelen dagelijks om de content up-to-date te houden in het partnerkanaal. En up-to-date content bij  partners is de drijvende kracht achter de verkoop. Is dit herkenbaar? Misschien is Content Syndication de oplossing voor uw organisatie.

Sinds er in april 2010 een Forrester rapport is uitgekomen over de trends in Cross-Channel Campaign Management heeft de inzet van Content Syndication een groei doorgemaakt. Het onderzoek toonde aan dat Channel Marketeers in verschillende organisaties veelal dezelfde uitdagingen hebben en ervaren: het coördineren van campagnes via verschillende kanalen (49%), personaliseren van consumentengedrag in verschillende kanalen (48%) en het meten van resultaten (43%). Dit waren slechts enkele voorbeelden uit de response van 167 marketeers.

Wat zijn de voordelen van Channel Content Syndication?
Hieronder een aantal voordelen van Channel Content Syndication op een rijtje:

Voor Channel marketing professionals:

  1. Meer gekwalificeerde leads voor partners
  2. Meer eindgebruikers bereiken met een consistente en overtuigende boodschap

Voor CEO’s en Directeuren:

  1. Meer inkomsten uit verschillende kanalen
  2. Het terugbrengen van de marketing kosten

Download de whitepaper
De whitepaper beschrijft de basis van wat Content Syndication precies is, wat het niet is en hoe u kunt bepalen of Content Syndication ook geschikt is voor uw channel marketing uitdagingen. Daarnaast worden er door middel van een Q&A secties antwoord gegeven op veel gestelde vragen.

Whitepaper in het kort:

  • Wat is Channel Content Syndication?
  • Is Channel Content Syndication geschikt voor mijn organisatie?
  • Wat zijn de voordelen?
  • Q&A: Wat voor type vragen moet ik stellen als ik Content Syndication oplossingen ga vergelijken?

 

Download de whitepaper
Download