Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

9 punten waar een document managementsysteem aan moet voldoen

Digitaal samenwerken in de logistieke sector

De huidige coronapandemie maakt duidelijk hoe belangrijk digitalisering is in deze tijd. Bedrijven moesten op een korte termijn omschakelen naar thuiswerken, digitaal vergaderen en samenwerken. Om dit ook in de logistiek voor elkaar te krijgen, is een moderne documentmanagementoplossing een must. In de logistieke sector, waar het werk begint en eindigt met papierwerk, kan deze omschakeling voor problemen zorgen. Hoe zorg je dat iedereen in jouw organisatie toegang krijgt tot zijn/haar digitale werkplek? Dat lees je in deze whitepaper mét handig stappenplan!

Document managementsysteem maakt het eenvoudiger

Zie je in de organisatie nog altijd stapels papier? Zijn papieren processen de kern van de bedrijfsvoering? Dan is het tijd voor één oplossing die direct de digitale én de papieren documenten integreert. Bedrijven in de logistieke sector die al gebruik maakten van een modern document managementsysteem plukten afgelopen jaar hiervan al snel de vruchten. Bij andere bedrijven groeide het besef dat ze niet om deze digitale transformatie heen kunnen. 

9 must-haves voor een document managementsysteem

Onderzoek jij op dit moment de mogelijkheden van een document managementsysteem voor jouw organisatie? Wil je weten aan welke 9 punten zo’n systeem in ieder geval moet voldoen? Download dan snel dit stappenplan. We nemen je alvast mee in 3 belangrijke punten.

  • Zijn alle relevante documenten digitaal beschikbaar? Denk hierbij aan de mogelijkheden van OCR voor het automatisch herkennen en verwerken van facturen. Door de koppeling met je boekhouding en CRM staan alle data, overal, gelijk goed.
  • Kan je digitaal ondertekenen? Bewijs van echtheid van het document en identificatie van de persoon die getekend heeft, zijn van groot belang.
  • Zijn de documenten altijd toegankelijk? Belangrijk is een systeem te gebruiken met internationale certificering. Zo heb je altijd wereldwijde rechtsgeldigheid!

Het is essentieel dat je een passende document oplossing zoekt voor jouw bedrijf. De 9 must-haves in deze whitepaper laten je zien welke eisen je moet stellen aan jouw document managementoplossing. Download dit stappenplan om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt.

 

Download de whitepaper
Download
Misschien ook interessant