Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

7 tips voor een betere teamprestatie

Laat jouw productieteam beter en sneller communiceren

Inefficiënte communicatie aan de productielijn kan grote gevolgen hebben voor producten. Deadlines worden niet gehaald waardoor je het risico loopt op late delivery boetes, je logistiek in het honderd loopt en je klanten tevergeefs wachten op onderdelen die je zou leveren. Teamleiders vinden het vaak lastig om de prestaties van hun team te verbeteren. Gelukkig kan het ook anders. Door tools in te zetten om de communicatie tussen verschillende teams en collega’s te verbeteren geeft je niet enkel de productiviteit een boost, je draagt ook bij aan een beter bedrijfsresultaat en klanttevredenheid. Deze whitepaper zet 7 praktische tips op een rij die jou zeker helpen met het faciliteren van een veilige, efficiënte en snelle communicatie.

Eenvoudig informatie delen vanuit één plek

Roosters plannen, diensten overdragen en productiedeadlines vastleggen. Hoe fijn zou het zijn als dit allemaal op één plek kan? Met Microsoft Teams kan je alle data uit SharePoint of OneDrive snel en eenvoudig delen in een chat- of Skypegesprek. De dagen van het eindeloos heen en weer mailen van geredigeerde Excel-documenten zijn over: iedereen heeft toegang tot het originele bestand en werkt hierin samen.

Omarm de apps die medewerkers gebruiken en krijg er vat op

Mensen gaan steeds vaker zelf op zoek naar apps en tools die hen helpen om sneller en efficiënter te werken. Het is zinloos om dit te verbieden, verstandiger is om zelf de juiste tools aan te bieden en open te staan voor suggesties van medewerkers. Evalueer regelmatig welke apps medewerkers gebruiken. Inventariseer of bepaalde behoeftes nog niet ingevuld worden door een aangeboden app.

Wil je meer tips lezen? Download dan de whitepaper 7 manieren voor snelle en efficiëntere communicatie binnen productieteams. Je zal merken dat met een aantal eenvoudige aanpassingen jouw team een stuk productiever wordt!