Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

7 samenwerktrends die je niet mag missen

Betere samenwerking staat garant voor succes

Samen bereik je meer dan alleen. Het klinkt als een vreselijk cliché, maar daarom niet minder waar. Om ook jouw bedrijf te laten groeien is het belangrijk om medewerkers optimaal te ondersteunen in hun samenwerkingsverbanden.  Deze whitepaper zet 7 samenwerktrends op een rij. Daarmee houd je jouw bedrijf aantrekkelijk voor jong talent en zet je technologie slim in om mensen beter te ondersteunen in hun werkzaamheden. En dat allemaal vergroot ook nog eens het werkplezier van jouw collega’s.

Waar is ruimte voor verbetering?

Welke trends gaan echt een verschil maken? Op welke afdelingen zal technologie de komende jaren een helpende hand bieden? Dat ontdek je in deze whitepaper. We pikken alvast één samenwerkingstrend uit de whitepaper die een grote rol zal spelen voor HR-medewerkers.

Maak kennis met je nieuwe robot-collega

Kunstmatige intelligentie ondersteunt beter samenwerken in de hele organisatie, maar vooral bij HR-afdelingen zien we een grote doorbraak. Nieuwe medewerkers rekruteren is een arbeidsintensieve opgave waarbij vooral veel tijd zit in het analyseren en doornemen van talloze cv’s. Unilever zet hierbij kunstmatige intelligentie om de HR-medewerkers te ondersteunen. De Unabot helpt zowel bij de screening van kandidaten als bij het analyseren van sollicitatiegesprekken. Hoe dat precies werkt en wat de resultaten zijn, dat lees je in deze whitepaper.

Meer samenwerkingstrends ontdekken?

Wil je meer weten over de inzet van technologie om efficiënter samen te werken? Ben je benieuwd hoe je met behulp van slimme dashboards meer inzicht krijgt in jouw focus en productiviteit? Laat je inspireren door de trends uit deze whitepaper en bekijk welke ook voor jouw organisatie van toegevoegde waarde kunnen zijn!

 

Download de whitepaper

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wortell

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Lees verder

 

Bezoek de website