Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

7 geldverspillende en tijdrovende dataproblemen

Top 7 dataproblemen

De beschikbare data bij bedrijven neemt toe met de dag. De mogelijkheden met deze data zijn eindeloos, toch blijkt in de praktijk dat organisaties worstelen met hun data. IT-managers staan voor de uitdaging om de kwaliteit te garanderen en de bedrijfsprocessen zo goed mogelijk te ondersteunen. Een aantal belangrijke vragen komen hierbij naar voren:

  • Wat is de kwaliteit van de data en hoe komt dit op een acceptabel niveau?
  • Hoe ontsluit je de waarde van de data?
  • Hoe zorgt een organisatie dat de data van gisteren morgen ook nog klopt?

Deze compacte whitepaper gaat dieper in op zeven veelvoorkomende dataproblemen. Daarnaast komt er naar voren hoe slim datamanagement deze problemen kan oplossen en voorkomen. Het is tenslotte niet mogelijk om een doel te bereiken als organisaties processen bouwen op onbetrouwbare data.

  1. Corrigeren van onjuiste data

Is het nu bij de klantenservice of rechtstreeks bij de klant, mensen maken nu eenmaal fouten. Een achternaam is een voornaam, een huisnummertoevoeging staat in het straatnaamveld of de postcode in incompleet. Klinkt dit herkenbaar? Wellicht is de data toe aan een grondige opschoning.

  1. Bouwen van tijdelijke oplossingen voor problemen met klantdata

Dit is de nachtmerrie van elke database manager, maar bij veel bedrijven een realiteit: continu bezig zijn met het creëren, beheren of herstellen van data uit work-arounds die buiten de toegewezen systemen functioneren.

  1. Zoeken naar ontbrekende gegevens

“Werknemers zijn per dag gemiddeld 32% van hun tijd bezig met het zoeken naar ontbrekende data (en die vervolgens invoeren in het CRM-systeem).”

Download de whitepaper
Zorg dat de organisatie op de hoogte is van de 7 meest geldverspillende en tijdrovende dataproblemen die bij bedrijven spelen. Download vrijblijvend de whitepaper en kom achter de overige vier dataproblemen!

 

Download de whitepaper
Download