Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

6 Trends in Sales Performance Management

Implementatie van een Sales Performance Management system

Implementatie van een Sales Performance Management system stelt verkooporganisaties in staat om op een consistente, transparante en inzichtelijke manier om te gaan met variabele beloningsystemen. Early adopters van deze systemen boeken succes, omdat de foutkans in bonuscalculaties spectaculair daalt en de administratieve processen aanzienlijk sneller worden.
 
Omdat het variabele beloning systeem onder druk staat om meer transparantie te brengen tussen de variabele beloning en het effect op performance. Een kloppende calculatie van de bonus is daarvoor onvoldoende. De behoefte aan inzicht in effectiviteit van het variabele beloning systeem stijgt. Daarvoor bieden zelfontwikkelde oplossingen en uitgebreide Excelsheets geen oplossing voor. Sales Performance Management systemen bieden hierop een succesvol antwoord.
 
In deze whitepaper worden de 6 belangrijkste trends in Sales Performance Management besproken die relevant zijn voor organisaties die de variabele bonussystemen willen optimaliseren:
  1. Toegenomen complexiteit van de business
  2. Adoptie van mobiele devices
  3. Toegenomen rol van finance
  4. Toegenomen eisen aan audits, compliance & transparantie
  5. Transitie naar de cloud
  6. Integratie met meer applicaties
 
Lees in deze paper de achtergronden van deze trends en de impact op variabele beloningssystemen.
 

 

Download de whitepaper
Download