Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

6 trends in cybersecurity tijdens de coronapandemie

Cybersecurity hoog op prioriteitenlijst IT-management

De komst van COVID-19 heeft voor veel mensen de manier van werken voorgoed veranderd. Waar in de afgelopen jaren al een trend te zien was in plaats- en tijdsonafhankelijk werken, heeft de pandemie deze ontwikkeling in een stroomversnelling geplaatst. Deze methode van thuiswerken in de cloud werkt inmiddels zo goed dat veel bedrijven niet terug willen naar de oude manier. Dit betekent wel dat cybersecurity hoog op de prioriteitenlijst moet komen te staan van IT-managers. In deze whitepaper lees je 6 trends die van belang zijn voor cybersecurity tijdens en na COVID-19.

Traditionele werkomgeving versus cloudomgeving

Nu we voornamelijk thuiswerken, loggen we allemaal vanaf verschillende locaties in op het bedrijfsnetwerk. Voor een organisatie is het belangrijk om een thuiswerker te kunnen onderscheiden van een hacker. De versnelde invoering van werken in de cloud was een succes, maar het is de hoogste tijd om de beveiliging ervan bovenaan de prioriteitenlijst te zetten.

Hackers blijven zich ontwikkelen

Wanneer een organisatie gehackt wordt, kan dit verstrekkende gevolgen hebben voor het bedrijf. Zo heeft het bedrijf geen grip meer op intelligente eigendommen en data. Dit leidt uiteindelijk tot imagoschade. Wees hackers voor door proactief de omgeving te beveiligen op de belangrijkste plekken. Zeker nu ook kleine organisaties een populair doelwit zijn en medewerkers sneller geneigd zijn op gevaarlijke links te klikken in e-mails met COVID-19 gerelateerde onderwerpen.

Hoe beveilig je jouw organisatie tegen hackers?

Wil jij jouw organisatie beschermen tegen cyberaanvallen tijdens en na COVID-19? Download deze whitepaper, bekijk de 6 grootste trends en leer hoe je de organisatie beter beschermt tegen deze dreigingen.  

 

Download de whitepaper

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wortell

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Lees verder

 

Bezoek de website