Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

6 reden om aan de slag te gaan met je huisstijl

Huisstijl is zoveel meer dan een mooi logo

Je ziet een e-mail voorbijkomen met het logo wat 2 jaar geleden werd vervangen door het nieuwe. Het lettertype van de nieuwe visitekaartjes is opeens anders. Het zijn allemaal huisstijl-flaters die je als organisatie maar beter kan vermijden. Deze whitepaper zet de 6 belangrijkste redenen op een rij waarom huisstijl zo belangrijk is. En waarom je maar beter zorgvuldig kan omspringen met je bedrijfsidentiteit.

6 x belangrijk: de eerste indruk

De eerste indruk telt, dat geldt voor bedrijven net zo goed als voor persoonlijk contact. Stuur je een e-mail met 3 lettertypes en een logo van slechte kwaliteit? Dan is de kans groot dat je, voordat je zelf de gelegenheid hebt om met een potentiële klant te praten, niet meer serieus genomen wordt. Zo verlies je het vertrouwen van klanten en partners en loop je potentieel omzet mis. Zorg er dus voor dat je identiteit tot zijn recht komt in alle kanalen, denk hierbij ook aan je Office 365 documenten.

6 x belangrijk: identiteit

Als bedrijf wil je dat jouw partners en klanten weten wie je bent, waar je voor staat en wat je kunt. Je bedrijfsidentiteit moet dus aansluiten op hoe je jezelf wil profileren. Dit doe je bijvoorbeeld met kleur, lettertypes, structuur en toon. Zorg ervoor dat je met je identiteit jezelf kan onderscheiden van de concurrentie. Win het vertrouwen van klanten en consumenten. Zo zorg je uiteindelijk voor meer klantbinding en een beter bedrijfsresultaat.

6 x belangrijk: lees de volgende 4 redenen

Download deze whitepaper en ontdek alle redenen waarom huisstijl zo belangrijk is voor je imago en bedrijfsresultaat. Op naar een consistente en doordachte huisstijl!

 

Download de whitepaper
Download