Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

6 Kritische vragen bij de aanschaf van capture software

En de beste oplossing voor jouw organisatie

De tijd dat document capture software alleen maar werd gebruikt om fysieke documenten te digitaliseren ligt al ver achter ons. Om business problemen op te kunnen lossen en kansen te benutten, moet document capture software tot veel meer in staat zijn en gelukkig is dat ook het geval.

Inzicht in de mogelijkheden

Maar uit onderzoek blijkt dat maar weinig mensen exact weten wat de huidige mogelijkheden zijn, laat staan waar capture heen gaat in de toekomst. Dus wat moet je nu weten om een oplossing aan te kunnen schaffen die past bij de ambities van jouw organisatie? Dit artikel behandelt daarom de onderstaande sleutelvragen om je op weg te helpen:

  • Wat gaat document capture onze organisatie brengen?
  • Waar kost deze oplossing ons werk?
  • Hoe accuraat is de herkenning?
  • Kan document capture ook digitale documenten capturen?
  • Welke inspanningen zijn er gedaan om de beveiliging te waarborgen?
  • In hoeverre faciliteert deze oplossing ‘Het Nieuwe Werken’?

Het kaf van het koren scheiden

Download dit praktische achtergrond artikel van BCT dat uitgebreid ingaat op deze vragen. Door duidelijke antwoorden te formuleren ben je goed in staat om het kaf van het koren scheiden.

BCT
Als de wereld om je heen verandert kun je twee dingen doen. Je wacht rustig af en je ziet wel wat er gebeurt, of je zoekt een betrouwbare partner die je proactief helpt om je doelen te bereiken. Een organisatie met kennis en ervaring en die weet wat er speelt in de markt. BCT is die partner die al geruime tijd met beide benen in deze nieuwe realiteit staat. Kortom, een partner die weet waar je vandaan komt, maar ook precies begrijpt waar je naartoe wilt.

 

Lees verder
Misschien ook interessant