Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

5 trends die mkb’ers niet mogen missen

Met deze trends maak jij het verschil tegenover jouw concurrenten

Als je aan het roer staat van een mkb-onderneming, dan weet je dat het in het mkb nooit saai is. Er gebeurt een hoop in de wereld en dat heeft altijd een invloed op jouw bedrijf. Natuurlijk kunnen we nu niet om de coronacrisis heen; de ingrijpende maatregelen dwingen ondernemers om buiten de geijkte paden te wandelen en snel een oplossing te verzinnen om klanten toch te blijven helpen. Maar ook buiten de crisis om zijn er een aantal zaken waar je als mkb’er niet omheen kan.

Onze wereld verandert snel, jij ook?

Zo is er de verdere digitalisering van de samenleving (wat regelen we tegenwoordig niet online?) en merken we dat klanten steeds veeleisender en mondiger worden. Je hebt misschien niet het budget van een grote internationale speler, maar de klant verwacht toch stiekem dezelfde service van je. Welke trends mag jij als ondernemer niet missen? En hoe speel je daar handig op in om jouw concurrenten voor te blijven? Dat lees je in deze whitepaper!

Vraag jij je wel eens af:

  • Hoe je flexibeler kan werken? Jouw kantoor is waar het allemaal gebeurt, maar dat is niet altijd handig.
  • Hoe je sneller kan reageren op onverwachte pieken in de markt?
  • Of jouw bedrijf aantrekkelijk genoeg is op de arbeidsmarkt?
  • Of medewerkers op locatie zich echt verbonden voelen met de rest van het bedrijf?
  • Of jij zonder het te weten al slachtoffer bent geweest van een cyberaanval?

Wil je een antwoord op deze vragen? Download dan snel deze whitepaper en ontdek de 5 trends die jij als mkb’er niet mag missen. Met deze blauwdruk voor een moderne onderneming heb je de handvatten in huis om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

 

Download de whitepaper
Download